Ana SayfaDizilerHalka Dizisinde Hande Erçel'in Oyunculuğu Dikkat Çekiyor!

İlgili Postlar

Halka Dizisinde Hande Erçel’in Oyunculuğu Dikkat Çekiyor!

Güzel oyuncu Hande Erçel’in başrolünde oynayacağı Halka dizisi yakında TRT ekranlarında olacak. Mafyanın anlatıldığı ve heyecan dozu oldukça yüksek olacak olan dizide;  Nazan Kesal, Serkan Çayoğlu, Kaan Yıldırım ve Ahmet Mümtaz Taylan gibi önemli isimler de yer alıyor.

Halka Dizisi Konusuyla Dikkat Çekecek!

TRT1’in Halka dizisi merakla bekleniyor! Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu başrolde!

TRT1 ekranında izleyicilerle buluşmaya hazırlanan Halka dizisi gizemli bir hikaye ile geliyor. Halka dizisi, 2. tanıtımına büyük ilgi var. TRT1’de yayınlanacak olan ve Es Film’in yapımcılığını üstlendiği Halka dizisinin 2.fragmanı yayınlandı. Videodan görüntüleri izleyebilirsiniz. Hande Erçel, Serkan Çayoğlu ve Kaan Yıldırım’ın başrollerde oynadığı Halka dizisi çarpıcı konusuyla dikkatleri çekecek.

Dizinin yeni tanıtımında dikkat çeken ayrıntı, olayın kilit isminin Serkan Çayoğlu’nun oynadığı Cihangir karakterinde toplanması. Herkesin ağzından düşmeyen bu isim, aynı zamanda herkesi etrafında toplayan bir isim.

Halka dizisi 1. bölüm 2.fragmanı ;

Yapımcılığını ES Film – Yusuf Esenkal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin kadrosunda Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı yer alıyor.

Tanıtımlarıyla ilgi çeken dizi, polisiye ve aksiyon dolu maceralarıyla sürükleyecek!

Mafyanın, paranın ve entrikanın konuşulduğu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan Cihangir ve Kaan’ın mücadelesinin ekrana geleceği Halka’nın genel hikâye ve künyesi şöyle;

İki genç adam, birbirinden farklı iki insan, bambaşka yerlerden gelip, yan yana durarak, inat ve öfkeyle, tesadüf saydıkları bir kumpasla savaşırlar. Uzakta kalan ve peşlerini bırakmayan bir geçmişin ardına düşerler. Eski defterlerin, kirli davaların, büyük ve küçük yalanların hesabını sorarlar.

Mafyanın, paranın, entrikanın konuştuğu bir hayatın içindedirler. Adını bilmedikleri, dehşetli yüzünü günbegün tanıdıkları Halka’yla karşı karşıya gelirler.

Halka, gün yüzüne çıkmayan tekinsiz bir suç örgütü. Güç ve paranın olduğu her yerde perde arkasında kendini hissettiren, onlara yön veren kanundışı bir oluşum. Başarmak için her yolu deneyen bir şantaj ağı.
Halka, dur durak bilmeyen bir serüvenin, bu karanlık dünyayı yıkmaya çalışan iki gencin hikâyesi. Kanayan ve kanadıkça acıtan bir mazi. Kaan ve Cihangir’in yeryüzünden intikamı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler