Ana SayfaDizilerHalka Dizisi Konusuyla Dikkat Çekecek!

İlgili Postlar

Halka Dizisi Konusuyla Dikkat Çekecek!

Bir süre önce çekimleri başlayan iddialı bir dizi daha ekrana gelmek için gün sayıyor.

TRT1’in yeni dizisi Halka’nın ilk tanıtımı yayınlandı. Tanıtımda, üzeri mühürlü kırmızı kaplı bir defter veya kitap dikkat çekti. Hikayenin odağını oluşturması beklenen bu gizemli sır, iki kişiye veriliyor. Şimdi herkes Halka dizisini heyecanla beklemeye başladı.

Serkan Çayoğlu kimdir?

Hande Erçel kimdir?

Çok değişik bir dizi geliyor!

Fragmanı merakla beklenen Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerde oynadığı Halka dizisi çarpıcı konusuyla dikkatleri çekecek.

Yapımcılığını ES Film – Yusuf Esenkal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı dizinin kadrosunda Serkan Çayoğlu, Hande Erçel, Nazan Kesal, Ahmet Mümtaz Taylan, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı yer alıyor.

Halka dizisinde Kaan ve Cihangir isminde ki iki gencin intikam hikayesi ekranlarda olacak. Halka dizisinin ismi ise simgesi üç halka olan 40 yıllık bir suç örgütünden geliyor.

İşte Halka dizisinden ilk tanıtım:

Fragmanı merakla beklenen dizinin ilk görüntüleri ortaya çıktı. TRT’in iddialı yapımı Halka’dan ilk görüntüleri videodan izleyebilirsiniz.

Halka’nın ilk fragmanı diziseverlerle buluştu. Hande Erçel ve Serkan Çayoğlu’nun başrollerde oynadığı Halka dizisi çarpıcı konusuyla dikkatleri çekecek. Yapımcılığını ES Film – Yusuf Esenkal’ın üstlendiği, yönetmenliğini Volkan Kocatürk’ün yaptığı, usta oyuncu Ahmet Mümtaz Taylan’ın da kadrosunda yer aldığı dizinin başrollerini Serkan Çayoğlu ve Hande Erçel üstleniyor. Kadroda ayrıca Nazan Kesal, Kaan Yıldırım ve Hazal Subaşı yer alıyor.

Adını Sen Koy dizisinden tanınan ve daha sonra Kanal D’de ömrü kısa süren Bir Umut Yeter dizisinde oynayan Hazal Subaşı’nın da oynadığı dizi, yakında ekranda olacak.

Es Film’in yapımcılığını üstlendiği polisiye dizinin yönetmenliğini Volkan Kocatürk yapıyor.

Hande Erçel, Kaan Yıldırım, Serkan Çayoğlu’nun yanı sıra usta isimler Ahmet Mümtaz Taylan ve Burak Sergen’in de oynadığı dizinin ilk bölüm çekiminin tamamlandığı biliniyor.

Son olarak Fazilet Hanım ve Kızları dizisinde oynayan Nazan Kesal’in de kadrosunda olduğu dizi, merakla bekleniyor.

Diziye ayrıca geçtiğimiz günlerde Serhat Midyat’ın da katıldığı ve yeni projede istihbaratçı Altan Demiröz karakterine hayat vereceği öğrenilmişti.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler