Ana SayfaÜnlülerHalil Sezai, Ferdi Tayfur İle Çalışacak

İlgili Postlar

Halil Sezai, Ferdi Tayfur İle Çalışacak

Son dönemlerde sessiz bir süreç yaşayan Halil Sezai, Ferdi Tayfur ile bir araya geldi. İstinye Park’ta bir araya gelen iki ünlü isim yeni proje hakkında konuştu ve daha sonrasında küçük de olsa yeni proje hakkında bilgiler verdi. Objektiflerden kaçamayan ikilinin yeni projeleri ile birlikte takipçilerini de heyecanlandı.

Görüşme Detayları Paylaşılmadı

Özellikle görüşme sonrasında basının sorularını yanıtlayan Halil Sezai, Ferdi Tayfur ile özel bir projeye başladıklarını ve detayları konuşmak için bir araya geldiklerini söyledi. Yapılan bu açıklamalar sonrasında yeni projenin ne olacağı oldukça merak edilirken Halil Sezai detay vermekten kaçındı. güzel bir işe imza atacaklarını belirten Halil Sezai bu proje ile birlikte Ferdi Tayfur’un da yeniden gündemde olmasını sağlayacak.

Yılların efsane sanatçılarından birisi olarak görülen Ferdi Tayfur son dönemlerde özellikle yaşadığı sağlık problemleri nedeniyle oldukça zorlu bir süreçten geçiyordu. Sağlığına kavuştuğu ve yeniden sevenleriyle bir araya gelebileceğini duyurulması ise oldukça dikkat çekti. Son dönemlerin başarılı isimlerinden olan Halil Sezai, Ferdi Tayfur ile birlikte özellikle nostaljik bir proje ile ekranlara gelebilir.

Halil Sezai tarafından Ferdi Tayfur’a teklif götürüldüğü tahmin edilirken, ikilinin bir araya geleceği proje merak uyandırıyor. Özellikle son dönemlerde çıkardığı eserler ile adından sık sık söz ettirmeyi başaran Halil Sezai’nin bundan sonraki süreçte özellike Ferdi Tayfur ile arabesk ağırlıklı çalışabileceği de söyleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler