Ana SayfaÜnlülerMesut Akusta Evlilik Sürecini Anlattı

İlgili Postlar

Mesut Akusta Evlilik Sürecini Anlattı

Dizilerin vazgeçilmez oyuncularından birisi olan Mesut Akusta evlilik ile ilgili açıklamalar yaptı. Özellikle daha önce yaptığı röportajlar da evlilik düşünmediğini söyleyerek dikkat çeken Mesut Akusta, Şafak Özbir ile hayatını birleştirdi.

Mesut Akusta Baba Oluyor

Geçtiğimiz dönemlerde evlenen ve 3 ay sonra baba olmaya hazırlanan Mesut Akusta evlilik süreci ile ilgili detaylı bilgiler verdi. Evlenmeye hazır olmadığını fakat Şafak Özbir ile tanıştıktan sonra bu kararının değiştiğini söyleyen ünlü oyuncu aşık olduktan sonra her şeyin değiştiğini söyledi. Mutlu bir birliktelik sürdüren ünlü oyuncu daha çok kötü rollerde karşımıza çıksa da gerçek yaşamından oldukça farklı ve sevecen birisi.

Son olarak yeni bir projeye başlayan ve farklı bir karakteri canlandıracak olan oyuncu özel yaşamının yanı sıra ekranlarda da işlerin oldukça yolunda gittiğini söyledi. Evliliğin hayatında çok büyük bir fark yarattığını açık yüreklilikle söyleyen oyuncu evlendikten sonra her şeyi çok farklı baktığını ve özellikle yeni doğacak bebekleri için büyük bir heyecan yaşadıklarını söyledi.

Kötü karakterlerde yer alması nedeniyle kendisine karşı gıcık olan kişilerin bulunduğunu da açık bir şekilde söyleyen oyuncu başarılı oyuncu olmanın bu noktada ön plana çıktığını ve bu durumun kendisi için olumsuz bir durum yaratmadığını söyledi. Başarılı oyuncu tarafından yapılan bu açıklamalar sevenleri için kısa sürede dikkat çekerken özellikle oyuncunun aşık oldum şeklindeki açıklamaları ise eşini ne kadar sevdiğini de net bir şekilde gösterdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler