Ana SayfaÜnlülerFatmagül Fakı Tatilde!

İlgili Postlar

Fatmagül Fakı Tatilde!

Katıldığı yarışma programları ile tanınan Fatmagül Fakı özellikle Survivor sonrasında ekranların aranan yüzlerinden birisi oldu.

Güzelliği ve fiziği ile adından söz ettiren ve her zaman beğeni toplayan Fatmagül Fakı yeni bir projeye başlayacağını duyurdu. Yapılan resmi açıklamalara göre Show TV’de yeni bir program sunmaya başlayacak olan Fatmagül Fakı ”Fatmagül Tatilde” isimli bir gezi programı ile ekranlara gelecek.

Fatmagül Fakı İle Dünya Turu Başlıyor!

Daha önce pek çok programda yer alan ve farklı projeler ile ekranlara gelen Fatmagül, bu sefer gezi programı ile sevenlerini karşılayacak. Özellikle gezi programının yurtdışına yönelik yapılması farklı kültürlerin tanıtılmasında sağlayacak. Afrika, Amerika, Uzakdoğu gibi farklı bölgeleri gezecek olan Fatmagül, buradaki güzellikleri ve farklı özellikleri onlara getirecek. Programın en önemli amaçlarından bir tanesinin ekonomik bir şekilde yurtdışı seyahatlerine nasıl yapılacağı üzerine olacağı belirtildi. Bu bakımdan oldukça farklı bir program Show TV’de ekranlara gelecek.

Açıklamalarda sosyal medya üzerinden de programın destek verebileceği belirtildi. Sosyal medya üzerinden yapılan yorumlara göre Fatmagül Fakı’nın farklı bölgeleri ziyaret edebileceği ve böylece interaktif bir programı gerçekleşebileceği belirtti. Türkiye’de bu sektörün en ünlü ismi ”Acun Firar’da” olurken Fatmagül Fakı ile bir marka yaratılmaya çalışılacağı belirtildi.

Türkiye’de yerli Adriana Lima olarak tanınan Fatmagül Survivor döneminde dahi zorlu ada şartlarında güzelliğiyle herkesin beğenisini toplamıştı. Sosyal medya üzerinden oldukça yüksek takipçi sayısına sahip olan Fatmagül’ün önümüzdeki günlerde başlayacak program ile yine adından söz ettirmesi bekleniyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler