Ana SayfaÜnlülerHaksız Olduğum İçin Değil, Hamile Eşini Üzdüğüm İçin Özür Diledim!

İlgili Postlar

Haksız Olduğum İçin Değil, Hamile Eşini Üzdüğüm İçin Özür Diledim!

Haksız olduğum için değil, hamile eşini üzdüğüm için özür diledim! Geçtiğimiz hafta katıldığı bir ödül töreninde Burak Özçivit hakkındaki sözleri yüzünden özür dileyen Mustafa Uslu, bir açıklama getirdi. Burak Özçivit’in Yılın En İyi Sinema Oyuncusu” ödülü almasını eleştiren Mustafa Uslu, neler anlattı? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm ayrıntılar…

Müslüm’ün Yapımcısından Burak Özçivit’e Şok Sözler!

Haksız olduğum için değil, hamile eşini üzdüğüm için özür diledim!

Haksız olduğum için değil, hamile eşini üzdüğüm için özür diledim! Yıldız Teknik Üniversitesi’nin düzenlediği ödül töreninde “Yılın Filmi” ödülünü almak üzere sahneye çıkan yapımcı Mustafa Uslu, Burak Özçivit’in “Yılın En İyi Sinema Oyuncusu” seçilmesini eleştirmişti.

Müslüm filmiyle “Yılın Filmi” ödülünü kazanan Uslu, şu sözlerle dikkat çekmişti:

“Geçen sene ben burada ‘Ayla’ filmiyle ödül almıştım. Ödülü aldığımda demiştim ki, ‘Önümüzdeki sene için bir film çekiyorum, adı Müslüm.’ Ağzımdan daha Müslüm kelimesi çıkar çıkmaz salonda alkış tufanı kopmuştu. O beni çok umutlandırmıştı. siz alkışladığınız gün filmle ilgili hiçbir şey yoktu. Sadece senaryo vardı elimizde ve filmi çekerken çok zorlandığım anlar oldu. Yönetmen değişikliği yapmak zorunda kaldım. Çok sıkıntılı günler oldu. O günlerde bir tek yanımda Timuçin Esen vardı. ‘Yılın En İyi Sinema Oyuncusu’ deyince gözüm Timuçin Esen’i aradı. Burak Özçivit aldı. Herhalde orada bir şey oldu. Bildiğim kadarıyla Burak Özçivit’in 2018 yılında filmi de yok ama önemli değil, o da arkadaşımız.”

Mustafa Uslu, Müslüm filmi ile "Yılın Filmi" ödülünü aldı.
Mustafa Uslu, Müslüm filmi ile “Yılın Filmi” ödülünü aldı.

Müslüm Filminin Ortakları Mahkemelik Oldu

Hamile eşini ve onu üzdüğüm için özür dilerim

Önceki akşam konu ile ile ilgili bir açıklama yapan Mustafa Uslu, konunun çok farklı yerlere çarptırıldığını ifade etti.

Ödül törenindeki sözlerinin arkasında durduğunu söyleyen ünlü yapımcı; maksadının kimseyi rencide etmek olmadığını, törende ki konuşmasında sadece kendi fikrini beyan ettiğini belirtti.

Burak Özçivit’ten çıkan bu haberler hakkında özür dilediğini de ekleyen Mustafa Uslu, bunun sebebini ise “Haksız olduğum için değil hamile eşini ve onu üzdüğüm için özür diledim” şeklinde ifade etti.

 

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler