Ana SayfaÜnlülerHakim, Gülben Ergen ve Erhan Çelik'i uyardı: Artık konuşmayın!

İlgili Postlar

Hakim, Gülben Ergen ve Erhan Çelik’i uyardı: Artık konuşmayın!

Gülben Ergen ve Erhan Çelik cephesinde sular bir an olsun durulmuyor. Ergen’in Çelik’e açtığı davada karara uymadığı gerekçesi ile bir dava daha açıldı. Mahkemede, iki ünlü isme hakim tarafından “Artık konuşmayın” uyarısı geldi. Detaylar haberimizde…

Gülben Ergen ve Erhan Çelik davası görüldü

Habertürk Haber Merkezi’nden Hayati Arıgan’ın haberine göre; Gülben Ergen’in şikayeti üzerine verilen tedbir kararınına  Erhan Çelik’in uymadığı gerekçesi ile açılan zorlama hapsi davasında Erhan Çelik hazır bulunurken, Gülben Ergen’i avukatı Altın Mimir temsil etmek için oradaydı.

İstanbul Cumhuriyet Başsavcılığı, önleyici tedbir kararlarına uymayan Erhan Çelik hakkında “Zorlama hapis kararı” verilmesini istemişti. Erhan Çelik’in Gülben Ergen tarafından alınan koruyucu tedbir kararını sosyal medyadan yaptığı paylaşımlar ile ihlal edildiği ileri sürülmüştü.

Hakimden Gülben Ergen’e Erhan Çelik’e uyarı

Mahkemede hakim, Erhan Çelik ve Gülben Ergen’in karşılıklı olarak suskunluklarını korumalarını isterken, her iki tarafında da sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlara ve basına verdikleri demeçlere dikkat etmelerini istedi. Dava, ileri bir tarihe ertelendi.

Gülben Ergen kimdir?

Erhan Çelik kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler