Ana SayfaÜnlülerZahide Yetiş’in Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

İlgili Postlar

Zahide Yetiş’in Bebeğinin Cinsiyeti Belli Oldu!

Güzel sunucu Zahide Yetiş, canlı yayında hamile olduğunu açıklamıştı. Ardından Cem Arısoy ve Zahide Yetiş çiftinin yeni doğacak çoçuğunun cinsiyeti belli oldu. Müge Anlı, canlı yayında rakibi Zahide Yetiş‘in bebeğinin cinsiyetinin erkek olacağını açıkladı. İşte ünlü sunucu hakkında merak edilenler…

Erkek Bebek Bekliyor…

Güzel sunucu Zahide Yetiş, tüp bebek yöntemiyle çocuk sahibi olacak. Hamile olduğunu canlı yayında açıklayan Zahide Yetiş ve Cem Arısoy çiftinin bebeklerinin cinsiyeti belli oldu.Ünlü sunucu canlı yayında, “Şimdiye kadar hep dualar aldım sizlerden, dualarınızla ve teveccühlerinizle her sabah beraber olduk. Şimdi sizinle en özel en güzel anımı paylaşma zamanı ben hamileyim” dedi.

Zahide Yetiş, 2014 senesinde Paris’te Cem Arısoy ile hayatını birleştirmişti. Yetiş, hamileliğini ilk öğrendiğinde müjdeli haberi yakın dostu Müge Anlı’ya “Teyze oluyorsun” diyerek verdi. Ünlü sunucu ise bebeğinin cinsiyetini ilk kez bugün yakın dostu Müge Anlı ve doktorundan öğrendi. Müge Anlı, sunucu Zahide Yetiş’in bebeğinin cinsiyetinin erkek olacağını açıkladı. Müge Anlı‘nın açıklamasının ardından stüdyoda duygu dolu anlar yaşandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler