Ana SayfaÜnlülerCengiz Kurtoğlu, ağabeyini toprağa verdi!

İlgili Postlar

Cengiz Kurtoğlu, ağabeyini toprağa verdi!

Usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu, önceki gün yaşamını yitiren ağabeyini son yolculuğuna uğurladı. Ağabeyini toprağa veren Kurtoğlu, zor anlar yaşadı. Detaylar haberimizde…

Cengiz Kurtoğlu’nun ağabeyi defnedildi

Türk müziğinin değerli isimlerinden biri olan usta sanatçı Cengiz Kurtoğlu’nun 61 yaşındaki ağabeyi Cemal Kurtoğlu, önceki gün hayatını kaybetti. Kurtoğlu’nun ağabeyinin cenazesi, dün Arhavi Merkez Camisi’nde öğlen namazına müteakip kılınan cenaze namazının arından son yolculuğuna uğurlandı ve ilçenin Yukarı Hacılar Mahallesindeki aile mezarlığında defnedildi.

Çok üzgündü

Cengiz Kurtoğlu’nun ön saflarında yer aldığı cenaze töreninde, aile üyeleri ve aile yakınlarının yanı sıra Vali Ömer Doğanay, Arhavi Kaymakamı Hasan Ongu, Arhavi Belediye Başkanı Coşkun Hekimoğlu ve bazı sanatçılar ile vatandaşlar katıldı. Cengiz Kurtoğlu, oldukça bitkin görünüyordu.

Cengiz Kurtoğlu’nun ağabeyi Cemal Kurtoğlu, bir süredir Rize Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nde tedavi görüyordu. Usta sanatçı, bir süre önce ağabeyi Cemal Kurtoğlu’nu hastanede ziyaret etmişti. Ancak, yaşam mücadelesine yenik düşen ağabeyini, toprağa verdi. Cengiz Kurtoğlu, cenazede oldukça üzgün ve yıkılmış görünüyordu.

Cengiz Kurtoğlu kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler