Ana SayfaÜnlülerHakan ve Gizem Hatipoğlu'nun bebek heyecanı

İlgili Postlar

Hakan ve Gizem Hatipoğlu’nun bebek heyecanı

Hakan ve Gizem Hatipoğlu’nun bebek heyecanı… İlk bebeklerini kucaklarına almak için gün sayan Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu çifti, hazırlıklara tam gaz devam ediyor. Hatipoğlu çifti, heyecanı doruklarda yaşıyor. Detaylar haberimizde…

Hakan Hatipoğlu’ndan Dolar Paylaşımı

Hakan ve Gizem Hatipoğlu bebek heyecanı yaşıyor

Survivor 2018’den dönünce eşi Gizem Hatipoğlu’nun hamile olduğu müjdesini haber alan Hakan Hatipoğlu, şimdilerde eşi i,le birlikte bebek heyecanı yaşıyor. Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu geçtiğimiz günlerde bir alışveriş merkezinde basın mensuplarının objektifine yansıdı.

Hakan Hatipoğlu Kimdir?

Hakan ve Gizem Hatipoğlu çifti bebekleri için alışverişte

Hakan Hatipoğlu ve Gizem Hatipoğlu doğumuna günler kalan bebekleri için hazırlıklara tam gaz devam ederken, alışveriş merkezinde bebek mağazalarını gezip alışveriş yaparken görüntülendi.

Hakan Hatipoğlu’nun Eşi Gizem Hatipoğlu kimdir?

Alışveriş turunda basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Hatipoğlu çifti, yaklaşık kırk gün sonra kucaklarına almayı planladıkları bebekleri için bebek odası bakmaya çıktıklarını ifade ederek “Çok mutluyuz. 40 günden az bir zaman kaldı, askerlik gibi bir şey son zamanlar zor geçer ya, her günümüz daha bir uzun geçiyor ve daha bir heyecanlanıyoruz.” diye konuştu.

Hakan Hatipoğlu’ndan dolar paylaşımı

Hakan Hatipoğlu, en son geçtiğimiz haftalarda doların aniden yükselişi ile ilgili yaptığı paylaşım ile gündeme gelmişti. Hatipoğlu, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda “Türkiye şu an anlık bir ekonomik kriz yaşıyor, geçecek. Dünyanın Trump’a karşı açmak istediği bayrağı da en önde Türkiye taşıyacak gibi görünüyor. Yavaş yavaş tüm ülkeler cesaret alıp kral çıplak diyecek ve peşimize takılacaktır. Fransa hariç Avrupa’da kimse Trump’ı sevmiyor. Önemli olan iç barış. Siyasetten ve kutuplaşmadan uzak. Mesela bir haber gelse ve 3.hava alanı adını Atatürk Hava alanı koysa devlet. Bence bu bir başlangıç olur. Herkes devletine milletine daha da sahip çıkar tek vücut olur. İşte bizimle savaşamayacaklarını o zaman anlarlar.” şeklinde ifadelere yer vermişti. Sosyal medya hesabından yaptığı bu paylaşım ile döviz üzerinden Türkiye:’ye oynanan oyunlara tepki gösteren Hakan Hatipoğlu, Amerika’nın Avrupa’da ki tek dostunun Fransa olduğunu söyledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler