Ana SayfaDedikoduHakan Sabancı Aradığı Aşkı Hangi Güzel Oyuncuda Buldu?

İlgili Postlar

Hakan Sabancı Aradığı Aşkı Hangi Güzel Oyuncuda Buldu?

Sosyete hayatının çapkın iş adamlarından Hakan Sabancı, sonunda aradığı aşkı güzel ve genç bir oyuncuda buldu. İşte Detaylar…

Hakan Sabancı’dan Aşk Açıklaması!

Hakan Sabancı Aradığı Aşkı Hangi Güzel Oyuncuda Buldu?

Magazin dünyası için söylediği cümleler ve yorumları ile her daim tüm dikkatleri üzerine çeken Sacit Aslan’ ın sayfası Sacit Aslan.com’un hazırlayıp sunduğu haberine göre, Sosyetik yakışık Hakan Sabancı, yıllardır aradığı aşkı genç ve güzel oyuncu Aygün Aydın ‘da buldu.

Romantik Gün 14 Şubat ‘ta Birlikte Geçirdiler… 

Ortaya atılan iddialara göre kısa bir süre önce ortak arkadaş grubları aracılığıyla tanışıp görüşmeye başlayan ünlü ikili, Sevgililer Günü ‘nü Nazlı Kayı ve Hacı Sabancı çiftiyleberaber Çeşme Alaçatı’da geçirmeyi tercih ettiler.

Genç Sevgilisine Pahalı Bir Hediye Aldı…

Hayatı boyunca ünlü isimlerle yaşadığı ilişkilerle magazin gündeminden hiç düşmeyen gözde bekarlardan Hakan Sabancı ve genç oyuncu sevgilisi Aygün Aydın, pazar gününe denk gelen romantik Sevgililer Günü’nü Çeşme Alaçatı’da romantik zamanlar yaşayarak geçirirken, sosyetik iş adamının genç ve güzel sevgilisine Sevgililer Günü armağanı olarak pahalı marka bir saat aldığı öne sürüldü.

Aygün Aydın
Aygün Aydın

Hakan Sabancı Kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler