Ana SayfaÜnlülerHakan Akkaya'nın Şoföründen Şok Açıklama!

İlgili Postlar

Hakan Akkaya’nın Şoföründen Şok Açıklama!

Hakan Akkaya’nın şoföründen şok açıklama! Ünlü modacı Hakan Akkaya’nın şoförü Yunus Emre ÖztürkAkkaya hakkında savcılığa suç duyurusunda bulunacağını iddia edip, şok açıklamalarda bulundu. Yunus Emre Öztürk, ünlü modacı hakkında hangi iddialarla dikkat çekti? İşte haberimiz hakkında merak ettiğiniz tüm detaylar…

Hakan Akkaya
Hakan Akkaya

İrem Derici’den Hakan Akkaya İtirafı

Hakan Akkaya’nın şoföründen şok açıklama!

Hakan Akkaya’nın şoföründen şok açıklama! Geçtiğimiz Ağustos ayından beri ünlü modacı Hakan Akkaya’nın şoförlüğünü yapan Yunuz Emre Öztürk, yaptığı açıklamada Akkaya hakkında oldukça çarpıcı açıklamalar yaptı.

Modacı Hakan Akkaya’nın bir dönem şoförlüğünü yapan Yunus Emre Aktürk; Akkaya’nın nezaket kurallarına aykırı davrandığını iddia edip, savcılığa suç duyurusunda bulunacağını söyledi.

Hakan Akkaya'nın şoförü Yunus Emre Öztürk
Hakan Akkaya’nın şoförü Yunus Emre Öztürk

Hakan Akkaya Kimdir?

Tüm şoförlerin aptal olduğunu söyledi!

Maaşını alamadığı iddiası ile ünlü modacı hakkında suç duyurusunda bulunacağını belirten Yunus Emre Aktürk, şok açıklamalarda bulundu.

Hakan Akkaya’nın Nezaket kurallarına aykırı davrandığı için istifa ettiğini söyleyen Öztürk; aradan 90 gün geçmesine rağmen ünlü modacının hakkı olan parasını vermeyip, telefonlarını engellediğini iddia etti.

Yaşadığı mağduriyeti basın mensupları ile paylaşan Öztürk, yaptığı açıklamada şunları söyledi…

Geçtiğimiz Ağustos ayında şoför olarak işe başladım. Seyrantepe’de bulunan ofisinde kendisi ile görüştüğümde, bana bugüne kadarki tüm şoförlerin aptal olduğunu söyledi. Bu görüşmede; 3 bin 500 lira maaş, 500 lira aracın yakıtı, yemek ve maaş üzerinden sigorta girişi yapılması şartıyla anlaşma sağladık.”

90 gün geçti ama paramı hala vermedi

Ünlü modacının gündüzleri uyuyup, geceleri gezerek bir yaşam sürdüğünü iddia eden şoför Yunus Emre Öztürk, sözlerine şu şekilde devam etti:

“İşe başladığım günden itibaren Akkaya’nın şoförlüğünü gece boyunca yaptım. Ancak kendisi, saat 10’dan itibaren hazırda beklemem yönünde talimat verdi. Her gün saat 10’da evine gidiyordum ve uyanmasını bekliyordum. Yine bir gün beklerken 24 kez telefonunu aradım. Bana ulaştığında sadece ‘Gidebilirsin’ dedi.”

Parasını almak için defalarca Hakan Akkaya’yı aradığını belirten Öztürk, telefonunun engellendiğini belirterek, “Hakan Akkaya’ya, nezaket kurallarına aykırı davranışlar sergilediği için yanında çalışmak istemediğimi belirterek istifa ettiğimi söyledim. Aradan 70 gün geçtikten sonra, içeride kalan paramı vermesini belirttim. Olumlu yanıt almama rağmen aradan 90 gün geçti ama hâlâ paramı vermedi. Asistanına ‘Bana vereceği parayı Londra’da mı yiyor?’ diye de sordum.” diyerek isyan ettiğini belirtti.

Ünlü modacının yaşam düzeninin farklı olmasından ötürü daha önce de 1 ayda 4 şoför değiştirdiğini iddia eden Öztürk, kendisinden evvel çalışan şahsın da sigorta girişi yapılmadan çalıştırıldığını ve maaşını ancak iki ay sonra alabildiğini ifade etti.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler