Ana SayfaÜnlülerHababam Sınıfı'ndan Üzücü Haber!

İlgili Postlar

Hababam Sınıfı’ndan Üzücü Haber!

Magazin gündeminden üzücü bir haber daha Hababam sınıfı oyuncusundan geldi. Peki, bu ünlü isim kim? Ne oldu? Hababam Sınıfı serisi, Süt Kardeşler ve Bizim Aile gibi filmlerdeki rolleriyle tanınan oyuncu Tayfun Akalın, yoğun bakıma kaldırıldı. tüm detaylara haberimizden ulaşabilirsiniz.

Tayfun Akalın’ın son durumu

Sinemaya ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile filmiyle atan oyuncu Tayfun Akalın’ın son durumu nedir? Hababam Sınıfı, Süt Kardeşler ve Bizim Aile gibi filmlerde rol alan oyuncu Tayfun Akalın’ın yoğun bakıma kaldırıldığı öğrenildi.

Duyanlar şifa diliyor!

Arzu Film yaşanan üzücü olayı sosyal medya hesabından duyurarak, “Hababam Sınıfı filmleri oyuncusu, değerli büyüğümüz Tayfun Akalın, geçirmiş olduğu beyin ameliyatı sonrası yoğun bakımda bulunmaktadır. Yakınlarına ve sevenlerine geçmiş olsun dileklerimizi iletiyor, Tayfun Akalın ağabeyimize acil şifalar diliyoruz.” açıklamasında bulundular. Arzu Film yaşanan üzücü olayı sosyal paylaşım platformunda duyurmasıyla usta oyuncu Aklın’ın hayranları dua ve şifa dileklerini paylaştı. Ünlü oyuncunun hayranları da sosyal medya hesaplarından yayınladıkları mesajlarla acil şifa dileklerinde bulundu.

Tayfun Akalın kimdir?

Tayfun Akalın İstanbul’da doğdu. Levent Lisesi ve Erciyes Üniversitesi’nde Turizm İşletmeciliği okudu. Usta oyuncu Tayfun Akalın bir kez evlendi. Akalın’ın bu evlilikten iki çocuğu bulunmaktadır. Ünlü ve başarılı oyuncu Tayfun Akalın, sinemaya ilk adımını 1975 yapımı Bizim Aile filmiyle atan oyuncu sonrasın da Ertem Eğilmez’in yönettiği Hababam Sınıfı serisinde rol aldı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler