Ana SayfaDedikoduHailey Baldwin'in hareketi akıllara Şeyma Subaşı'nı getiriyor!

İlgili Postlar

Hailey Baldwin’in hareketi akıllara Şeyma Subaşı’nı getiriyor!

Magazin dünyasında bir benzerlik haberi daha geliyor! Şeyma Subaşı sık sık dünyaca ünlü model Hailey Baldwin’e benzerliğiyle  sosyal medyada gündem oluyor! Neden mi? Baldwin evlendi ve soyadını değiştirdi akıllara yine Şeyma Subaşı geldi.

Bu kadar benzerlik niye?

Sosyal paylaşım platformlarında çok sık gündeme gelen Şeyma Subaşı ve dünyaca ünlü model Hailey Baldwin’e benzerliği gene olay oldu! Görüntülerinden giyim tercihlerine kadar birbirlerine kardeş gibi benzeyen biri Türk diğeri Amerikalı iki ünlü aynı ortak paydada birleşti. Sık sık birbirlerine benzetilen iki ünlü isim yine sosyal medyada olay olmayı başardı! Bu yaşanan benzerlik sosyal paylaşım platformlarında daha çok konuşulacağa da benziyor.

Artık yeni soyadını kullanmaya başladı!

Bir süre sürpriz bir şekilde gençliğin gözdesi Justin Bieber ile evlenen Hailey Baldwin sosyal medyada artık yeni soyadını kullanmaya başladı. Hollywood’un en ünlü ailelerinden birinden gelen Baldwin artık kocasının soyadını kullanıyor. Benzer olay yakın bir süre önce evlenen Şeyma Subaşı, Acun Ilıcalı çiftinde gündeme gelmişti. Şeyma Subaşı da Acun Ilıcalı ile evlendiğinde soyadını değiştirip değiştirmeyeceği merak edilmişti.

Sonuç

İkili evlendikten sonra sonuçta ne oldu diye akacak olursak; Bir süre sadece kendi soyadının sonunda eşinin soyadının da başında yer alan “I” harfini büyüterek sosyal medyada kullanan Subaşı sonunda soyadını tamamen Ilıcalı yapmıştı.

Hailey Baldwin soyadını değiştirince sosyal medya yine iki ünlü ismin benzerliğini konuşmaya başladı.

Şeyma Subaşı Kimdir

Şeyma Subaşı Kimdir

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler