Ana SayfaDedikoduBahar Candan'ın, Şaşkına Çeviren Son Hali!

İlgili Postlar

Bahar Candan’ın, Şaşkına Çeviren Son Hali!

‘İşte Benim Stilim’ adlı Moda programındaki performansıyla ünlenen ve sosyal medya hesabından paylaştığı paylaşımlarla gündemden eksik olmayan Bahar Candan’ın şimdiki hali herkesi şaşkına çevirdi. Bahar Candan’ın son durumu hakkında tüm ayrıntılar Haberimizde..

Bahar Candan Üstsüz Fotoğrafı ile Olay Yarattı!

Bahar Candan, Son Haliyle Herkesi Şaşırttı!

Son zamanlarda sosyal medya paylaşımları ile gündeme gelen Bahar Candan, geçtiğimiz aylarda yaptığı üstsüz ve süper minili bir fotoğraf paylaşımıyla gündemde çok konuşulmuştu. En son ki haliyle herkesi şaşkına çevirmeyi başaran Bahar Candan takipçileri tarafından soru yağmuruna tutuldu. Bahar Candan bu son halini görenlere “Acaba zayıflık hastalığına mı yakalandı?” sorunusu akıllara getirtti.

Bahar Candan Kimdir?

“Neredeyse Öleceksin Zayıflıktan.”

Kendi hesabından sayfasından son halin paylaşımını yapan Bahar Candan’ın takipçilerini meraklandırdı. Bahar Candan’ın bir takipçisi paylaşıma, “Bu ne hal böyle neredeyse öleceksin zayıflıktan.” yorumunu yaparken başka bir takipçisi ise, “O nasıl karın öyle ya bence çok itici.”  ifadeleriyle paylaşıma yorum bıraktı.

 

Bahar Candan’ın Bornozlu Paylaşımı;

Bahar Candan geçtiğimiz hafta bornozlu resmini hesabında paylaşmıştı. Bahar Candan,  bu bornozlu payşaıma “İşte Benim stilim”  mesajını yazmıştı.

 

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler