Ana SayfaDedikoduHadise'nin Kardeşleri Hakkındaki Şok İddia!!!

İlgili Postlar

Hadise’nin Kardeşleri Hakkındaki Şok İddia!!!

Hadise’nin mali işleri ile ilgilenen kardeşi Hülya Açıkgöz, Acun Medya başta olmak üzere, konser organizasyonlarını yürüten şirketi, mobilya ve daha birçok kalemden elde edilen kazançlardan yüklü miktarda zimmetine geçirdiği iddiası gündeme bomba gibi düştü. Detayları Haberimizde..

Hadise, Kıbrıs Konserindeki Kıyafeti İle Dikkat Çekti!

Magazin Gündemine Bomba Gibi Düşen İddia:

Ünlü şarkıcı Hadise geçtiğimiz haftalarda annesinin intihar girişiminde bulunmasının ardından kız karşdeşleriyle olan bütün iş ilişkilerini bitirme kararı almıştı. Hadise’nin pekçok projesinde beraber çalıştığı menajer ablasının Hadise üzerinden haksız kazanç elde ettiği iddiası magazin gündeminde bomba etkisi yarattı. İddialara göre abla Hülya Açıkgöz’ün Hadise’nin projelerinden haksız kazanç elde ederek yolsuz bir şekilde proje kazançlarının bir bölümünü zimmetine geçirdiği iddia edildi.

Hadise Kimdir ?

12 Milyon Tl’lik Büyük Vurgun!

Ünlü Şarkıcı Hadise’nin mali işleri ile ilgilenen Hülya Açıkgöz, Acun Medya projesi başta olmak üzere, konser organizasyonlarını yapan şirketi, mobilya ve daha birçok kalemden elde edilen gelirden yüklü miktarda zimmetine geçirdiği iddia ediliyor. Hemen ardından Hülya Açıkgöz’ün Belçika’ya gittiği ve yaklaşık 12 Milyon TL’lik vurgun yaptığı iddia edildi.

Hadise, ablası Hülya Açıkgöz hakkında ilk kez konuştu! Gözyaşlarına boğuldu…

Kardeşleriyle Arası Birden Bozulmuştu!

Geçtiğimiz günlerde Hadise’nin annesinin intihar girişiminde bulunduğu iddia edilmişti. İntihara teşebbüs sebebinin ise Hadise ve kardeşleri arasındaki anlaşmazlıklar olduğu iddi edilmişti. Bu olayların ardında Hadise kardeşleriyle beraber yürüttükleri ticari çalışmaları birden durdurma kararı almıştı.

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler