Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Eve Çağırdığı Kuaförüne Ödediği Para Dudak Uçuklattı!!!

İlgili Postlar

Hadise’nin Eve Çağırdığı Kuaförüne Ödediği Para Dudak Uçuklattı!!!

Tüm dünyadaki Korona virüs sebebiyle kendini izole etmek için evde kalan şarkıcı Hadise, bakım yaptırmak için saçlarına kuaförünü evine çağırdı. Ünlü popçunun ödediği ücret ise dudak uçuklattı..Detaylar Haberimizde..

Kaan Yıldırım Hadise’nin Evinde Karantinada!

Hadise’nin Eve Çağırdığı Kuaförüne Ödediği Para Dudak Uçuklattı!!!

Tüm dünyadaki Koronavirüs salgını nedeniyle evden dışarı çıkmayan sevgilisi Kaan Yıldırım sonunda beklenen açıklamayı yapmış, yakışıklı oyuncu sosyal medya paylaşımı ile aşkı Hadise’nin evinde kaldığını bu sayede resmen duyurmuştu.

Ünlü şarkıcı Hadise, salgın dolayısıyla kuaförlerin kapanmasından sonra saçları için çözüm arayışına girdi. Takvim’in yapmış olduğu özel habere göre güzel şarkıcı, saçlarına bakımını yaptırmak için kuaförünü istinye’deki evine çağırdı.

Hadise Kimdir?    Kaan Yıldırım Kimdir?

kaan yıldırım hadise ile ilgili görsel sonucu

Şarkıcı Hadise’nin kuaförü, salgın nedeniyle  artan talep sebebiyle evde hizmet ücretlerine zam yaptığını ve saç bakım ücretinin 1000 TL olduğunu açıkladı. Hadise Açıkgöz, bu ücrete önce şaşırsa da yine de evinde saçlarına bakım yaptırmayı tercih etti. Diğer yandan Hadise, yıllardır saçlarını boyatmak için Belçika’ya gidip geliyor.

Hadise’nin Acı Günü…

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler