Ana SayfaÜnlülerHadise'nin Ablası Hülya Açıkgöz'den Yeni Açıklama

İlgili Postlar

Hadise’nin Ablası Hülya Açıkgöz’den Yeni Açıklama

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den yeni açıklama geldi. Hadise menajerliğini üstlenen ablası ile geçtiğimiz yıl tartışarak yollarını ayırmıştı. Birlikte çalışmayı sonlandırmalarının ardından Hülya Açıkgöz geçtiğimiz günlerde kendisine gelen “Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi” sorusuna olay yaratacak yorum gelmişti. Açıkgöz’den hakkında çıkan haberlerle ilgili açıklama geldi.

Hadise Kimdir?

Ekmek Paralarından Olurlar

Uzun süre kardeşi Hadise’nin menajerliğini üstlenen Hülya Açıkgöz geçtiğimiz günlerde sosyal medya hesabı üzerinden kendisine yöneltilen Kendiniz neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırılmış imajı çizildi” sorusuna “Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar, Türkiye’ye adım atamazlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden bile çalan herkesten çalmayı da bilir. Neyse kitap yazabilirim” şeklindeki cevabı olay yaratmıştı.

“hadise.com” adlı site üzerinden de davalık olan iki kardeş yine gündemde. Hadise ablası Hülya Açıkgöz’ün kendi ismi üzerinden haksız kazanç sağladığını iddia etmiş ve bu olayın üzerinden iki kardeş tartışarak yolarını ayırmıştı.

Çok Anlamsız Buluyorum

Hadise’nin ablası Hülya Açıkgöz’den yeni açıklama geldi. Sosyal medya üzerinden kendisine yöneltilen soruya verdiği cevapla gündem olan Hülya Açıkgöz’den ikinci açıklama geldi. Açıkgöz sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı;

Ablasından Hadise’ye Şok Suçlama!

Hakkımda bu sabah çıkan bazı haberlerle ilgili; tarafıma sorulmuş bir soruya verdiğim yanıtın, ailevi ilişkilerimize çekilmesinden dolayı duyduğum rahatsızlık üzerine bu bilgilendirmeye ihtiyaç duydum.

Ben ‘Hülya Açıkgöz’ olarak hem Türkiye’de, hem Belçika’da sahip olduğum şirketler bünyesinde, çeşitli alanlarda profesyonel olarak hizmet veren, işletmecilik ve organizasyonlar yapan bir birey var olarak var oldum.

Ve tüm profesyonel hayatımın Hadise üzerinden yorumlanmasını çok anlamsız buluyorum. Bu algıya sebep olduysam da yazmış olduğum yazının Hadise ile hiçbir bağlantısının olmadığının bilinmesini isterim. Kamuoyuna saygılarımla, Hülya Açıkgöz…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler