Ana SayfaÜnlülerAblasından Hadise'ye Şok Suçlama!

İlgili Postlar

Ablasından Hadise’ye Şok Suçlama!

Hadise’nin geçtiğimiz yıl arasının bozulduğu ablası Hülya Açıkgöz, sosyal medya hesabından Hadise ile ilgili kafa karıştıran açıklamalar yaptı.

Hadise kimdir?

Hülya Açıkgöz kendisine gelen ”Kendinizi neden açık net ifade etmiyorsunuz? Sanki bir abla kardeşini kullanmış, dolandırmış imajı çizildi” sorusuna Hülya Açıkgöz şu cevabı verdi ”Ben doğruları konuşursam ekmek paralarından olurlar. Türkiye’ye adım atamazlar.. Ben topu falan da almadım kimseden. Tapumu alan kendileri. Büyük bir tapu değil,6 sene kenara koyduğum parayla aldığım ilk arsaydı. Başka mal mülk de yok bende. Ben herkes gibi çalışanım. Bende yok milyonlar. Milyonları olanlar göstersinler ne kadar vergi ödemişler acaba? Vergiden çalan herkesten çalmayı  bilir. Neyse bildiklerimle bir kitap yazabilirim.”

Hadise’nin menajerliğini, ablası Hülya Açıkgöz üstleniyordu. Ancak geçtiğimiz sene, İki kardeş arasında ipler koptu. Ünlü şarkıcı, konserlerinden kliplerine kadar sahne arkasında birlikte çalıştığı Hülya Açıkgöz’ü, üzerinden haksız kazanç elde etmekle suçlamış ve iki kardeş arasında ipler gerilmişti.

Hülya açıkgöz ise iddialarını yalanlamış, kardeşiyle olan fotoğraflarını sosyal medya üzerinden kaldırmasını da, ”Adı üstünden benim profilim. İstediğim fotoğrafları siler eklerim. Doğru değil mi? Ruhen yeni bir sayfaya ihtiyacı vardı sanırım. Büyük bir şey aranmasın arkasında” sözleriyle açıklamıştı.

Yıllardır ablasıyla birlikte çalışan Hadise, “hadise.com” internet sitesini ablası menajerliğini yaptığı sırada almıştı. İki kardeşin arasındaki kavga ve birlikte çalışmayı bırakması, bir domain savaşını başlattı.

Uzun bir süredir domain adresini geri almaya çalışan Hadise, sorunu ablasıyla çözemeyince olayı mahkemeye taşıdı. 3 Kasım 2004 senesinde kaydedilen hadise.com adresi için ünlü şarkıcı, 2 Aralık 2019 tarihinde Belçika’daki ablasına dava açtı.

2012 yılında hadise.com domainini, Hadise’nin menajerliğini yapan ablası Hülya Açıkgöz, 30 bin dolar ödeyerek satın almıştı. Hadise, Türkiye’de marka tescili bulunmasına rağmen davayı kaybetti.

Hadise son dönemde oyuncu Kaan Yıldırım ile yaşadığı aşkla konuşuluyor. Çiftin önümüzdeki yaz nikah masasına oturacakları da konuşulanlar arasında.

Hadise’nin Ablası Hülya Açıkgöz’den Yeni Açıklama

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler