Ana SayfaDedikoduHadise'den çok konuşulacak küvet pozları!

İlgili Postlar

Hadise’den çok konuşulacak küvet pozları!

Ünlü şarkıcı Hadise, yeni şarkısı ‘Feryat’ın klibinin kamera arkası görüntülerini hayranlarıyla paylaştı ve büyük beğeni topladı. Hadise, şarkısına olan yoğun ilgiden dolayı hayranlarına teşekkürlerini iletti ve YouTube Trendlerinde hala bir numarada olduklarını duyurdu.

Hadise küvet pozları feryat
Hadise küvet pozları feryat

Geçtiğimiz yıl iş insanı Mehmet Dinçerler ile evlenen ve beş ay sonra ayrılan Hadise, şimdi ise müzik dünyasında iddialı bir şekilde yer almaya devam ediyor. ‘Feryat’ şarkısının klibi için çekimlerde yer alan ünlü şarkıcı, küvette yaptığı pozlarla da dikkatleri üzerine çekti.

Hadise’nin yeni şarkısı “Feryat” için çok konuşulan küvet pozları

Sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımlarla hayranlarının ilgisini sürekli olarak üzerinde tutan Hadise, son paylaşımında şu sözlere yer verdi: “Feryat’a çıktığı günden bu yana gösterdiğiniz ilgi için sonsuz teşekkürler! YouTube Trendlerinde hala bir numaradayız!”

Hadise’nin iddialı pozlarına sosyal medyada yoğun bir ilgi gösterildi ve yaklaşık 350 bin kişi tarafından beğenildi. Ünlü şarkıcı, bu fotoğrafına da “Hislerime, sesime ve feryadıma ortak olacağınızı biliyordum! #Feryat’ı bu kadar kısa bir sürede bir numaraya taşıdığınız için sonsuz teşekkürler!” notunu düşmeyi ihmal etmedi.

Hayranlarının sabırsızlıkla beklediği Hadise’nin ‘Feryat’ şarkısı ve klibi, müzik listelerinde hızla yükselmeye devam ediyor. Hadise’nin müzik dünyasındaki başarısı ise her geçen gün artarak devam ediyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler