Ana SayfaDedikoduŞeyma Subaşı'dan aylık abonelik alan fenomen Meriç Keskin'e şok hareket

İlgili Postlar

Şeyma Subaşı’dan aylık abonelik alan fenomen Meriç Keskin’e şok hareket

5 Mayıs’ta Marakeş’te tekrar nikah masasına oturma hazırlığında olan Şeyma Subaşı sadece ücretli aboneleri için paylaştıkları görüntüleri ifşa eden fenomen Meriç Keskin’i engelledi. Engellendiğini fark eden Meriç Keskin ” Paramı geri ver , resmen dolandırıldım” diye isyan etti.

Şeyma Subaşı Meriç Keskin'i engelledi
Meriç Keskin’in paylaşımı

Dünya’da birçok Influencer ve ünlülerin “ücretli abonelik” karşılığında Instagram’ da özel içerikler paylaşmaya Türkiye’den ilk katılan isim Şeyma Subaşı oldu. Şeyma Subaşı’nın özel hayatını takip etmenin ücreti aylık 69 TL. Düğünüyle ilgili özel detayları gizli hesabından yayınlayan Subaşı, bekarlığa veda partisinin detaylarından kareler paylaştı. Subaşı, bu kareleri yayınlayan Meriç Keskin’i engelledi.

“Şeyma paramı geri ver”

Kendisini engellediğini fark eden Meriç Keskin  “Şeyma beni engellemiş galiba. Bizim 69 TL ne olacak? Vallahi bak gider Acun’dan isterim. Söyleyin iade etsin 69 liramı. Vallahi Acun Ilıcalı’nın kapısını çalarım. Ne kadar ayıp bir şey bu ya. Ne yaptık ya biz sana. Paramı geri istiyorum, tüketici haklarına gideceğim. Resmen bu dolandırmak değil de ne?” diyerek alaycı bir tavırla sitem etti. Meriç Keskin daha sonra Şeyma Subaşı’nın kitabını çöpe attı.

Aynı hayatımdan engellediğim gibi

Meriç Keskin’in yaptığı paylaşımlardan sonra kendini savunan Subaşı : “Kendini sevmek ve sevildiğini bilek çok güzel bir şey. Hele de değer gördüğünü bildiğin insanlar tarafından. Daha özel paylaşımları zaten özel hesabımda yapıyorum. Takip etmek isterseniz edersiniz. Diğer türlü şeyler gördüğümde de engellerim. Aynı hayatımdan engellediğim gibi” dedi.

şeyma subaşı
Şeyma Subaşı paylaşımı

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler