Ana SayfaDedikoduJake Gyllenhaal'dan inanılmaz itiraf: İdrarımı verdim

İlgili Postlar

Jake Gyllenhaal’dan inanılmaz itiraf: İdrarımı verdim

Hollywood’un ünlü yıldızı Jake Gyllenhaal, son zamanlarda katıldığı The Kelly Clarkson Show’da unutulmaz bir anısını paylaştı. Karanlık Yolculuk, Pers Prensi ve Brokeback Dağı gibi filmlerle tanınan oyuncu, geçmişte cankurtaranlık yaptığını ve denizanası sokması sonrası bir kişiye idrarını verdiğini söyledi.

Jake Gyllenhaal idrar
Jake Gyllenhaal idrar

Gyllenhaal, sahilde yaralanmış kişilere ilk yardım uygularken, denizanası tarafından sokulan birinin idrarına ihtiyacı olduğunu öğrendi. Bu durumda yapılacak en uygun şeyin idrar kullanmak olduğunu hatırlayan oyuncu, söz konusu kişiye yardım etmek için kendi idrarını kullandığını anlattı.

Jake Gyllenhaal idrar hikayesi ile sosyal medya gündemine oturdu

Sunucu Kelly Clarkson, aktörün hikayesine şaşırmış bir şekilde yaklaşarak, “Gerçekten bunu yaptın mı? Yoksa bir bardağa yaparak ona mı verdin?” diye sordu. Ancak Gyllenhaal, denizanası sokmasının acısının o kadar şiddetli olduğunu ve çaresizce herhangi bir çözüme ihtiyacı olduğunu hatırlatarak, kendi idrarını doğrudan kullanmanın en uygun çözüm olduğunu vurguladı.

Gyllenhaal, cankurtaranlık dönemi hakkında daha fazla anı paylaşarak, denizde çalışmanın hiç de ‘Baywatch’ dizisinde olduğu gibi olmadığını söyleyerek izleyicileri güldürdü.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler