Ana SayfaDedikoduHadise Yüzüğü Kasadan Çıkardı!

İlgili Postlar

Hadise Yüzüğü Kasadan Çıkardı!

Mehmet Dinçerler ile evlilik arifesinde olan Hadise yüzük nedeniyle çok sıkıntı çekmiş ve bir süreliğine yüzüğü takmayarak kasaya koymaya karar vermişti ki ünlü popçu Hadise yüzüğü kasadan çıkardı. İşte detaylar;

Yüzük Mehmet Dinçerler’in Babası ve Amcasının Arasını Açtı

Mehmet Dinçerler’in Hadise’ye taktığı 40 bin dolarlık yüzüğün olayda meteor etkisi yarattığını belirten Hicran Akkaya Şenoğlu, sözlerine şöyle devam etti:

“O yüzük bir meteor. Instagram’ını niye kapattı sizce? Biz o tatilleri filan gördüğümüz için. Böyle bir şeyle anılmak kötü. Amca çok önceden kefil olmuştu. Orada aslında onun borcu ile uğraşılırken o tatil yapıyordu. Gecede 28 bin lira veriyor kaldığı otellere. Hadise buralara emek vererek gelmiş, otel parasını Hadise’nin verdiğini düşünmüyorum. Bu 10 milyon ödenmezse şirket batacak. Borçlu olduğunu bilerek hareket etse böyle şeyler olmaz.”

Hicran Akkaya Şenoğlu, Mehmet Dinçerler’in babası ve amcasının bu olay yüzünden arasının açıldığını belirtti: “Normalde bu olaya kadar iki kardeşin arası normaldi. Mehmet ne zaman ‘Benim borcum yok’ dedi, olaylar o zaman patladı.”

Mehmet Dinçerler Kimdir?

Hadise Olay Yaratan Yüzüğünü Kasaya Kaldırdı

Hadise, erkek arkadaşı Mehmet Dinçerler’in kendisine evlenme teklif ederken kendisine verdiği, günlerce gündemden düşmeyen pırlanta yüzüğü daha fazla konuşulmaması ve olayların soğuması adına bir süre takmamak yönünde karar vermiş.

Şarkıcı, 3 milyon lira değerinde olduğu söylenen yüzüğü bankadaki özel kasasına koymuş. Mehmet Dinçerler’in şirketinin bankalara olan borcu yüzünden yüzüğe de el konulabileceği iddia edilmiş sonrasında ise bu iddialar Dinçerler tarafından yalanlanmıştı.

Evlilik Tarihini Öne Çeken Hadise’ den Sürpriz Hamilelik Açıklaması!…

Hadise Yüzüğü Kasadan Çıkardı!

Ünlü şarkıcı, dün ise kardeşi Derya Açıkgöz’le Fashion Week İstanbul kapsamında Çırağan Sarayı’nda düzenlenen Nihan Peker defilesini izledi.

Hadise, gazetecilerin nişan töreni hakkındaki sorularını cevapsız bıraktı. Parmağındaki alyans ve pırlanta yüzüğünü gizlemeye çalışan Hadise, “Arkadaşlar bugün çok sevdiğim Nihan’ın defilesine geldik. Hepinize teşekkür ederim. Başka zaman konuşuruz” dedi.

Hadise, bir süredir aşk yaşadığı işinsanı Mehmet Dinçerler’den ocak ayında evlilik teklifi almıştı. Dinçerler’in romantik teklif için sevgilisine 3 milyon TL değerinde tektaş yüzük aldığı ortaya çıkmıştı.

İşinsanı önceki akşam ise babası Burhan Dinçerler, annesi Nezihe Dinçerler ve ablalarıyla birlikte Hadise’nin Göktürk’teki evine gidip ünlü şarkıcıyı anne Gülnihal Açıkgöz’den istedi. Nişan töreninde ise çift, tüm gelenekleri yerine getirdi.

Hadise Kimdir?

Hadise’nin yaptığı sosyal medya paylaşımları sevenlerden de büyük ilgi gördü. Ünlü şarkıcının fotoğrafları kısa süre içinde binlerce beğeni alırken bazı takipçileri yüzüğü saklamaması gerektiğini de dile getirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler