Ana SayfaDedikoduEleştiriler Bardaktaki Son Damlayı Taşırdı!

İlgili Postlar

Eleştiriler Bardaktaki Son Damlayı Taşırdı!

Bir süredir sahne kostümleri ve klip kapak fotoğraflarıyla sert eleştirilere maruz kalan hatta eşini kullandığı iddia edilen ünlü şarkıcı Gülşen daha fazla sessiz kalamadı. Gelen eleştiriler bardaktaki son damlayı taşırdı. Ünlü popçu eleştirilere yanıt verdi!

Al Sana Haber’in Konuğu Erol Köse Oldu

Ses sanatçısı ve yazar Onur Akay, ünlü popçu Gülşen ve eşi Ozan Çolakoğlu’nun

“Ozan Çolakoğlu benim ilk projelerimde benim vesilemle aranjör olmuş. Ozan’ın en sevdiğim özelliği kimsenin özelliğine karışmaz kendi eşide deahil. Şimdi pop müzikte sınırları kişi belirler. Beğenmeyen zap yapabilir. Şimdi ben bu programa çıktım ya beğenmeyen kanalı değiştirebilir. Yani bu şu anlama gelir bu bir dayatma değildir. Biz dizi gibi TRT gibi tek knal değiliz efendim. Çeşitlemeler var bir sürü kanal var, dijital platform var, göründüğü gibi YouTube var. Gülşen hanımda kendi sınırlarını kendi belirler. Yeni değil 15 yıl önce “Sarışınım” klibinde çok daha açık bir elbise giymiştir. Çok daha dekolte bir klip çekmiştir hem de televizyonda yayımlanmıştır. 15 yıl önce. Daha sonra ceza yedi Radyo Televizyon üst kurulundan o ayrı.”

Seren Serengil Ve Arto’ dan Gülşen’ e Ağza Alınmayacak Sözler!…

Gülşen’den Ozan Çolakoğlu İddiaları Hakkında Açıklama

Gülşen’in uzun süredir üzerinde çalıştığı yeni şarkısı “Lolipop” dün DMC etiketiyle yayınlandı. Ünlü popçunun single için çektirdiği fotoğraflar sosyal medyada gündem oldu. Gülşen’in son sahne programında bir arkadaşının kucağına oturduğu görüntüler de çok konuşuldu. Önceki akşam bir alışveriş merkezinde görüntülenen Gülşen’e sosyal medyadaki yorumlar soruldu.

Gülşen, “Pozlarınız ve arkadaşınızın kucağına oturmanız çok konuşuldu. Neler söylemek istersiniz?” sorusuna şöyle yanıt verdi:

“Ben sadece konser veriyorum. Sonra başka konserler de vereceğim. Bana değil, bu olayları çok konuşanlara sorun.”

Gülşen “Eşiniz Ozan Bey’in herhangi bir tepkisi oldu mu peki?” sorusu üzerine de şöyle dedi:

“Ne tepkisi? Dediğim gibi ben sadece konser veriyorum ve böyle de devam edecek bu.

Ozan Çolakoğlu kimdir?

Eleştiriler Bardaktaki Son Damlayı Taşırdı!

Son dönemde hem sahne kostümleri, hem şovları hem de single fotoğraflarıyla gündemden düşmeyen Gülşen önceki gün Nişantaşı’nda görüntülendi. Bir mekanda Yemek yedikten sonra modacı Hakan Yıldırım’ın stüdyosuna geçen ünlü popçu, fotoğraflarını çeken muhabirlerin sorularını yanıtladı.

Gülşen, eleştirilerle ilgili sorulara şöyle yanıt verdi: “Ben sadece işimi yapıyorum. Konserlerimi veriyorum. Hayatıma devam ediyorum. Önümde inanılmaz bir konser yoğunluğu var, onlara hazırlanıyorum. Yeni şarkılarımı yazıyorum. Benim hayatım bundan ibaret.”

Gülşen kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler