Ana SayfaÜnlülerHadise, O Ses Türkiye'deki değişiklikleri açıkladı!

İlgili Postlar

Hadise, O Ses Türkiye’deki değişiklikleri açıkladı!

Ünlü şarkıcı Hadise, O Ses Türkiye’de yeni sezonda da jüri üyesi olmaya devam edeceğini açıklayarak, yarışmada yapılacak olan değişiklikleri de açıkladı. Hadise, Sibel Can’ın O Ses Türkiye jürisinden ayrıldığını söyledi. Detaylar haberimizde…

Yıllardır O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapan, geçen yıl şampiyonluğu yakalayan ünlü şarkıcı Hadise, bu yıl da O Ses Türkiye yarışmasında jüri üyeliği yapacağını açıkladı. Hadise, yarışma hakkında tüyo vermeyi de ihmal etmedi.

Soruları yanıtsız bırakmadı

Kız kardeşi Hülya Açıkgöz’ün sahibi olduğu Bodrum Yalıkavak Tilkicik Koyu’ndaki LaPlaj’da sahne alan ünlü şarkıcı Hadise, konserden önce basın mensuplarının sorularını yanıtsız bırakmadı.

Yıldız Tilbe O Ses Türkiye jürisi olacak mı?

Hadise, son günlerde konuşulan O Ses Türkiye yarışmasının jüri üyeliğine Yıldız Tilbe’nin katılacağı dedikodularına da açıklık getirdi. Hadise, “Çok heyecanlıyız. Geçen yıl da Sibel Can geldiğinde çok heyecanlanmıştık. Şu an tabii ki bizi ne bekliyor bilmiyoruz. Daha önce hiç Yıldız Tilbe ile jüri koltuğunda oturmadım ama onu çok seviyorum ve onun ne kadar iyi kalpli bir insan olduğunu biliyorum. Bu da bana yeterli. En sevdiğim şarkısı ‘Delikanlım’ı inşallah birlikte bu sene ‘O Ses Türkiye’de okuruz.” dedi.

Gökhan – Hakan Özoğuz kardeşler ve Murat Boz yine O Ses Türkiye’de olacak

Diğer jüri üyeleri hakkında da konuşan Hadise, “Bu sene yine çok enteresan olacak. Yıldız deli, Gökhan deli, ben deli, Murat deli” diye konuştu. Bu sözleri ile Gökhan – Hakan Özoğuz kardeşler ve Murat Boz’un O Ses Türkiye jüri üyeliğinden ayrılmadığını da açıklamış oldu.

İlk şampiyonluğunu yaşadı

Hadise, yıllardır O Ses Türkiye şampiyonu olamıyordu. Bu konu hakkında sık sık şakalara maruz kalıyordu. Geçen sezon ilk şampiyonluğunu yaşadı.

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler