Ana SayfaÜnlülerİzel'den sevenlerine mesaj

İlgili Postlar

İzel’den sevenlerine mesaj

Bir süredir müzik dünyasından uzak kalan İzel gözlerden uzak kalmayı tercih ediyordu. Dün sosyal medya hesabı Instagram’dan paylaştığı video ile yeni albümün müjdesini verdi.

Takipçileri için video çekti. 

Pop müzik şarkıcısı İzel Çeliköz, geçtiğimiz aylarda ilk kez sinema filmi ‘İyi Ki Doğdun Abla’ için İzmir’in Dikili İlçesi’nde kamera karşısına geçmişti. Film için kilo alan İzel uzun süredir ne müzik dünyasında ne de sinema sektöründe gözükmüyordu. Magazin dünyasında son yaptığı açıklama aldığı kilolarını soranlara: “Son zamanlarda benim kilomdan bahsediliyor. ‘İzel neden kilo aldı, İzel’i tanıyamıyoruz’ diye. Bunun nedeni sevgili yönetmenim. Film için kilo almamı istedi. Ben de film için kilo aldım” açıklaması yapmıştı. Bu açıklamadan sonra ilk defa dün sosyal medya platformunda şahsi hesabında takipçileri için video çekip paylaştı.

“Hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum.” 

Pop müzik şarkıcısı İzel Çeliköz, takipçilerine instagramdan: “Çok mutluyum, hayatımın en güzel dönemini yaşıyorum.” mesajı verdi.

İzel Çeliköz, çektiği videoda takipçilerine: “Sabah 06.00… Sahile geldim, denize bakıyorum uzun uzun. Aşık olacağım bir şarkı bekliyorum. Kendimi zayıflatıyorum. Bakın gıdı gitmiş. Sabah sersemliğimi sarhoş zannedenler olmuş. Sadece şunu söyleyeceğim. Kötü olmayın, mutsuz olursunuz. Bana ‘topla kendini’ diyenler olmuş ama ben zaten toplağım. Kendime geldim. Sizin o güzel mesajlarınız, yorumlarınız sayesinde o kadar mutluyum ki; Ölüdeniz’deyim… Koşuyorum, yüzüyorum, zayıflıyorum… Çünkü sizler beni zayıf görmek istiyorsunuz. Saçlarımı uzatıyorum. Sanırım en kısa zamanda, en güzel şarkılarla döneceğim. Çok şey söylemek istiyorum. Çok güzel bir albüm gelecek. 5 yıl çok uzun bir süre. Bu benim isteğim doğrultusunda değildi, her şeyi açıklayacağım… Hepinizi kalbinizden öpüyorum!” ifadelerini kullanarak sosyal medya hesabından sevenlerine yeni albüm müjdesi verdi.

İzel’in bu videosu takipçileri tarafından yoğun ilgiyle karşılandı.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler