Ana SayfaÜnlülerDemet Akalın canlı yayında sinir krizi geçirdi: Köpek gibi çalışıyorum!

İlgili Postlar

Demet Akalın canlı yayında sinir krizi geçirdi: Köpek gibi çalışıyorum!

Beyaz TV’de yayınlanan magazin programında hakkında yapılan eleştirilere öfkelenen ünlü şarkıcı Demet Akalın, canlı yayınlanan programa telefon bağlantısı ile katıldı. Akalın, eleştirilere yanıt verirken adeta sinir krizi geçirdi, hıçkıra hıçkıra ağladı. Detaylar haberimizde…

Demet Akalın, geçtiğimiz günlerde eşi Okan Kurt’un borçlarını ödemediği iddiasıyla başlatılan haciz işlemleriyle gündeme gelmişti. Konu, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programında masaya yatırıldı. Akalın, programa katılıp açıklama yaparken ağlama krizine girdi. Ünlü şarkıcı sakinleşmekte güçlük çekti.

Demet Akalın ve Okan Kurt çiftinin Beykoz’daki villasına haciz geldi

Akalın’ın eşi Okan Kurt, geçtiğimiz hafta 75 adet daire satın aldığı Osman Görgülü’nün 32 milyon 845 bin liralık icra takibiyle neye uğradığını şaşırmıştı. Çiftin Beykoz’daki villasına polisle birlikte icra memurları da gitmişti ve haciz işlemi uygulanmıştı. Okan Kurt ”Dairelerin parasını ödedik. Bize tüm inşaatı devretmek istedi. Onun da parasını verdik ama devretmedi. Osman Görgülü’nün bize borcu var. Borcunu ödememek için böyle oyunlar yapıyor” şeklinde açıklama yapmıştı. Ancak, haciz haberlerinin ardından Demet Akalın’ın şarkıcı Berkay’a yeni doğan kızı için birden çok altın takması olay yaratmıştı. Akalın’ın Berkay’ın kızına 15 bin lira değerinde altın takması eleştiri oklarının hedefi olmuştu.

Demet Akalın açıkladı

Beyaz TV ekranlarında yayınlanan magazin programında gündeme gelen konu hakkında konuşan programın sunucularından Ali Eyüboğlu, Demet Akalın’ın nispet yaptığını ifade etmişti. Eyüboğlu’nun bu sözlerini ekrandan izleyen Demet Akalın, programa telefon bağlantısı ile katıldı. Konu hakkında açıklama yapan Demet Akalın “Siz insan değil misiniz kardeşim ya” derken sinir krizi geçirdi ve hem ağladı hem de “Benim kimseye borcum yok benim çocuğum aşağıda ağlıyor. Ben kimsede gösteriş yapmıyorum. Ben o gün gittim çünkü kimse evini açmadı bir tek Berkay bana 10 gün evini açtı. Beni hastanelik edeceksiniz, ben bir tek evladım için yaşıyorum. O ev benim bile değil, sattım. Kredi çekip yeni ev aldım, Okan bir kuruş vermedi, kredi çekip aldım, o yüzden köpek gibi çalışıyorum.” diye konuştu. Gözyaşları içinde olayları anlatan ünlü şarkıcı, sakinleşmek güçlük çekti. Demet Akalın’ın açıklamaları ve gözyaşları, duygusal anlar yaşanmasına neden oldu.

Demet Akalın kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler