Ana SayfaÜnlülerÖzcan Deniz'in saçlarının boyanmamış hali şaşırttı. Meğer saçları boyaymış!

İlgili Postlar

Özcan Deniz’in saçlarının boyanmamış hali şaşırttı. Meğer saçları boyaymış!

Özcan Deniz’in saçlarını boyattığı ortaya çıktı. Her zaman siyah saçlarla görmeye alışkın olduğumuz ünlü sanatçı, saçlarının kırlaşmış haliyle fotoğrafını paylaşarak şoke etti. İşte detaylar…

Uzun bir ayrılığın ardından İstanbullu Gelin dizisi ile ekranlara geri dönen ünlü sanatçı Özcan Deniz’in siyah saçlarının boya olduğu ortaya çıktı. Deniz, sosyal medya hesabından saçlarının boyasız olduğu bir fotoğrafını paylaştı.

Özcan Deniz’in saçları boyaymış

Her zaman simsiyah saçları ile görmeye alışkın olduğumuz Özcan Deniz, sosyal medya hesabından kırlaşmış saçlı bir fotoğrafını paylaşarak cesur bir adı attı.

Özcan Deniz’in kırlaşmış saçları çok beğenildi

45 yaşındaki sanatçının bu doğal fotoğrafı kısa sürede çok sayıda beğeni alırken, takipçilerinden bazılarının “Yaşlandın artık, evlen de çoluk çocuğa karış” şeklindeki yorumları dikkat çekti. Özcan Deniz’in takipçileri onu bu hali ile de çok karizmatik ve yakışıklı buldu.

İşte Özcan Deniz…

Özcan Deniz, geçtiğimiz sezon yayınlanmaya başlayan İstanbullu Gelin dizisi ile televizyon ekranlarına geri döndü. Dizinin sezon finali yapması ile birlikte tatile çıkan Deniz, sezonun yorgunluğunu doyasıya çıkarmaya çalışıyor.

Özcan Deniz kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler