Ana SayfaDedikoduHadise, 3 saat boyunca gece kulübünde Hakan Sabancı'yı bekledi

İlgili Postlar

Hadise, 3 saat boyunca gece kulübünde Hakan Sabancı’yı bekledi

Şarkıcı Hadise, aşk yaşadığı iddiaları ile sık sık gündeme geldiği Hakan Sabancı’yı gece kulübünde üç saat boyunca bekledi. Kapıda habercilerin olduğunu öğrenen Sabancı mekana gelmekten vazgeçince, Hadise üç saat beklemek zorunda kaldı. İşte detaylar…

Son günlerde isimleri aşk dedikoduları ile birlikte anılan ünlü şarkıcı Hadise ve Hakan Sabancı, önceki akşam Karaköy’de bulunan Drone isimli gece kulübünde buluşacaklardı. Ancak, Hakan Sabancı’nın gelmemesi nedeni ile ünlü şarkıcı Hadise yaklaşık üç saat kadar beklenmek zorunda kaldı.

Üç saat bekledi, ama gelmedi…

Gece kulübünde Hadise ile birlikte eğlenmek üzere sözleşen Hakan Sabancı, mekanın kapısında habercilerin olduğunu öğrenince gelmekten vazgeçti. Kız kardeşi Derya hanım ve menajeri Haluk bey ile birlikte mekana giden Hadise, üç saatlik bekleyişin ardından mekandan ayrıldı.

 

Yüzünü sımsıkı kapattı…

Kız kardeşi ve menajerinin yardımı ile mekandan çıkan Hadise, yüzünü göstermemek için başını kapüşonu ile sımsıkı sardı. Ünlü şarkıcının görüntülenmemek için bu kadar korunmaya çalışması dikkat çekti. Kimse anlam veremedi.

Doğum günü partisinde boy göstermişti…

Şarkıcı Hadise, son olarak geçtiğimiz günlerde Hakan Sabancı’nın Kanlıca’daki yalıda düzenlenen doğum günü partisine katılması ile gündeme gelmişti. Hakan Sabancı için Dj kabinine giren Hadise, Sabancı için “Ölürüm Sana” isimli şarkıyı çalmıştı. Hatta, Hadise’nin bir şarkıyı Hakan Sabancı’nın gözlerinin içine bakarak seslendirdiği dedikoduları yapılmıştı.

Aşk iddialarını yalanlamıştı…

Hadise ve Hakan Sabancı, geçtiğimiz Aralık ayında Karaköy’de bir gece kulübünde birlikte eğlenmişlerdi. Hadise’nin mekan çıkışı Hakan Sabancı’nın VIP minibüsü ile evine gitmesi dikkat çekmişti. Bu gecenin ardından ikilinin arasında aşk yaşandığı, bir aydır birlikte oldukları iddia edilmişti. Ancak Hadise, aşk dedikodularını kesin bir dille yalanlamış ve Hakan Sabancı ile aralarında bir şey olmadığını söylemişti.

Hadise kimdir?

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler