Ana SayfaDedikoduGelin adayı Hanife, artık dizilerde rol alacak!

İlgili Postlar

Gelin adayı Hanife, artık dizilerde rol alacak!

İzdivaç programının her yaptığı ile olay yaratan gelin adayı Hanife hanım, dizi oyuncusu oluyor. Hanife hanım, reyting rekorları kıran bir dizinin yapımcısından oyunculuk teklifi aldı. İzdivaca veda eden Hanife, artık dizilerde karşımıza çıkacak. Detaylar haberimizde…

Türkücü Nihat Doğan ile yaşadığı polemikle gündemde Zuhal Topal’ın sunduğu izdivaç programının popüler gelin adayı Hanife hanım, izlenme rekorları kıran bir dizinin yapımcısından teklif aldı.

İzdivaçta aradığı aşkı bulamadı

Yaklaşık olarak üç yıldır izdivaç programında damat arayan Hanife hanım, çok sayıda damat adayı ile görüşmesine rağmen bir türlü aradığı aşkı bulamamıştı. Son zamanlarda programında damat adayı Serkan ile kısa süren aşk yaşamıştı.

Gece kulübü görüntüleri olay oldu

Bir gece kulübünde eğlenirken çekilmiş görüntüleri ortaya çıkan gelin adayı Hanife hanım, Beyaz TV ekranlarında yayınlanan Söylemezsem Olmaz isimli programda yorumculuk yapan Nihat Doğan ile polemik yaşadı. Nihat Doğan’ın, Hanife’yi hedef alarak “Başörtüsünü çıkarıp mini eteğini giysin” sözleri ve eleştirileri bardağı taşırmıştı. Hanife hanım, bu olayı mahkemeye taşıyacağını ifade etmişti.

Veda mektubu ile Serkan’dan ayrıldı

Hanife hanım, izdivaç programına ve aşkı Serkan beye veda etti. Serkan beye bir veda mektubu yazan Hanife hanım, izdivaç programından ayrıldı.

Şimdi tanıtım yapıyor

Hanife hanım, şu sıralar sosyal medya hesabından bazı markaların ürünlerinin tanıtımını yapıyor.

Dizi oyuncusu oluyor

Hanife hanım, izdivaca vedasının ardından dizi oyuncusu olacak gibi görünüyor. İsmi sır gibi saklanan reyting rekorları kıran bir dizinin yapımcısının Hanife hanıma rol teklifi götürdüğü öğrenildi. Dizide çocuk bakıcısı rolü oynaması için teklif götürülen Hanife hanımın cevabı merakla bekleniyor. Hanife hanım olumlu yanıt verirse, izdivacın ardından dizi oyunculuğu ile ekranlarda olmaya devam edecek. Hanife hanımın cevabı merak ediliyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler