Ana SayfaÜnlülerRus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma

İlgili Postlar

Rus Model Victoria Odintcova’nın Olay Pozlarına Soruşturma

Birleşik Arap Emirlikleri’nde 73 katlı bir gökdelenin tepesinden hiçbir güvenlik önlemi olmadan sarkan  ve bu görüntülerini sosyal medyada paylaşan Rus model Viktorya Odintcova’nın başı derde girdi.  Büyük tepki çeken görüntülerin ardından 22 yaşındaki  model Viktorya Odintsava hakkında bina sahibi dava açacak.

GÖKDELENDEN SARKTIĞI GÖRÜNTÜLER BAŞINA İŞ AÇTI

Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma

Instagram’da 3 milyondan fazla  takipçisi olan 22 yaşındaki Rus model Viktorya Odintcova’nın sosyal medya   hesabından paylaştığı, Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentindeki Catan Tower isimli gökdelenden sarktığı anlara dair görüntüler başına iş açtı. Cayan Tower Pazarlama ve İletişim Müdürü Gizel Daher, Odintsova ve çekim ekibi hakkında dava açacaklarını söyledi.

Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma

ÇEKİM İÇİN İZİN ALINMAMIŞ

Daher, “Olayın nerede gerçekleştiğini anlamak ve doğrulamak, ayrıca gelecekte bu gibi olayların yaşanmasını önlemek için güvenlik prosedürlerimizi gözden geçirme sürecindeyiz. Tepki çeken bu olay hakkında yasal işlem gerçekleştiriliyor ve dahil olan herkes cezai sorumluluk altına girecek” ifadelerini kullandı. Daher Odintsova’nın bu çekim için izin almadığını ve herhangi bir olumsuz durumda Cayan’ın bu durumdan sorumlu tutulabileceğini sözlerine ekledi.

Odintcova ise, gökdelen yetkililerinin bunun için kendilerine teşekkür etmeleri gerektiğini, binanın güvenlik zafiyetini açığa çıkardıkları için ödülü hak ettiklerini belirterek “Burada bizim kötü bir niyetimiz yoktu, ancak bir başkası intihar edebilir veya terör eylemi gerçekleştirebilirdi” açıklamasında bulundu .

 

Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma

OLAY YARATAN GÖRÜNTÜLER NASIL ÇEKİLDİ ?

Her şey güzel mankenin ‘Yüksek binalar üzerinde yürüme’ videolarından etkilenerek takipçilerine sıra dışı fotoğraflar paylaşmak istemesiyle başladı. Rus fotoğrafçı Alexander Tikhomirov ile anlaşan güzel manken ve ekibi   Birleşik Arap Emirlikleri’nin Dubai kentindeki  306 metre yüksekliğinde ve 73 katlı  binnası olan  Catan Tower isimli gökdelenin   içerisine gizlice girdiler. Viktorya Odintcova daha sonra gökdelenin tepesine çıkarak hiç bir güvenlik önlemi olmadan aşağıya sarkmış ve bu görüntülerini sosyal medya hesabından paylaşmıştı.

Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma

Video yürekleri ağızlara getirirken, hiçbir güvenlik önlemi olmaması çok fazla  tepki çekmişti . Rus model “Sarkarken o anda çok korkmadım. Videoyu izleyip fotoğrafları gördükten sonra kendimi attığım tehlikenin farkına vardım” ifadelerini kullandı.Rus Model Victoria Odintcova'nın Olay Pozlarına Soruşturma

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler