Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerHabere Gitti Oyunculuğa Adım Attı!

İlgili Postlar

Habere Gitti Oyunculuğa Adım Attı!

Magazin muhabiri olan Derya Aral, geçtiğimiz günlerde beklenmedik bir olayla karşılaştı. Habere gitti oyunculuğa adım attı. Yeni bir film projesiyle çok yakında izleyicilerle beyaz perdede buluşmak için hazırlanan Derya Aral, yaşadığı olaya karşı şaşkınlığını samimi bir şekilde dile getirdi.

Miss Global Güzeli Seçildi

Güzelliği ile ön plana çıkan Derya Aral 2012 senesinde “Miss Global Sinema Güzeli” olarak birinci seçilmişti. Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’nde gerçekleştirilen ve çoğunluklu olarak Arnavutluk ülkelerinin katılım gösterdiği Miss Global yarışmasında ülkemizi temsil ederek birincilik alan Derya Aral sevenlerini de gururlandırmıştı.

Magazinde Arka Planda Olmayı Tercih Etti

Bu zamana kadar birkaç film ve dizi projesinde yer alan Derya Aral, magazinin arka kısmında olmayı tercih ederek, projelere ara verip muhabirliğe yöneldi. İşini severek yaparak kısa zamanda başarıya erişen Derya Aral, röportaj yapmak için gittiği bir sette sürprizle karşılaştı.

Habere Gitti Oyunculuğa Adım Attı!

“Kulyas Lanetin Bedeli” filminin gala gecesinde yönetmen Mustafa Miraç Kaya ile tanışan Derya Aral, Kulyas Lanetin Bedeli 2 için Miraç Kaya’dan bir teklif aldı. Miraç Kaya Aral’ın daha önce bir projede yer aldığını bilmediği ama başarılı olacağını düşündüğü için çalışmak istediğini açıkladı. Derya Aral ise Şaşkınım ve kader diye bir şey var, kaderim kamera arkasından alıp yine önüne attı, bende bu fırsatı değerlendireceğim.” sözleriyle heyecanını dile getirdi.

Derya Aral Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler