Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerOyunculuğa Sinemada Başlıyor!

İlgili Postlar

Oyunculuğa Sinemada Başlıyor!

Bu senenin en iddialı filmlerinden biriyle ön plana çıkan isimler arasında yer alan Taylan Çatık oyunculuğa sinemada başlıyor. Sektöre henüz yeni giriş yapacak olan yetenekli oyuncu sezonun en vurucu dram filmlerinden biriyle izleyicisini ekrana kitleyecek. İşte haberin detayları;

Oyunculuktan Vazgeçmedi!

Küçük yaşlardan beri oyuncu olmak isteyen Taylan Çıtak bu hayalini ancak üniversiteden mevzun olduktan sonra gerçekleştirebildi. Üniversitede Biyomühendislik okuyan Taylan Çıtak ardından hayallerini gerçekleştirmek için “Müjdat Gezen Sanat Okulu”nda oyunculuk dersleri alarak kendisini geliştirdi.

Yerli Jason Momoa

Yeteneği ile dikkatleri üzerine toplamayı başaran Taylan Çatık, aynı zamanda dünyaca ünlü Hollywood starı Jason Momoa’ya olan benzerliğiyle de tüm dikkatleri üzerine toplamayı başardı. Yüz hatları ve vücut yapısıyla tıpa tıp dünya starını andıran Taylan Çatık, Türkiye’nin Jason Momoa’sı olarak anılıyor.

Oyunculuğa Sinemada Başlıyor!

Sektörde adından daha çok söz ettirecek olan Taylan Çatık, sezona Musafa Miraç Kaya’nın ele aldığı bir dram filmiyle giriyor. “Gönül Hancım” adını taşıyan film seyircisini derinden etkileyecek dram filmleri arasında yer alıyor. Sektöre iddialı bir giriş yapan Taylan Çatık hakkında ise Mustafa Miraç Kaya “Ne kadar çok oyuncu enflasyonu yaşanıyor gibi görünse de oyunculuk sektörü jön sıkıntısı çekiyor. Ben inanıyorum ki Taylan Çatık, sektörde önemli bir boşluğu dolduracak.” açıklamasında bulundu.

Taylan Çatık Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler