Ana SayfaDedikoduGurur Aydoğan Hilal Altın Bilek İddialarını Yanıtladı

İlgili Postlar

Gurur Aydoğan Hilal Altın Bilek İddialarını Yanıtladı

Oya Aydoğan’ın oğlu Gurur Aydoğan’ın adı bir süredir ünlü oyuncu Hilal Altınbilek’le anılıyor. Yaz aylarında bir birlikteliğe yelken açtığı söylenen ikili bugüne dek ilişki iddiaları hakkında hiçbir açıklama yapmamıştı ki, sessizliği bozan Gurur Aydoğan oldu. Geçtiğimiz gün objektiflere yakalanan Gurur Aydoğan Hilal Altın Bilek iddialarını yanıtladı. İşte Gurur Aydoğan’ın şaşırtan açıklamaları;

Kubilay Aka’dan Sonra Kendini Kapattı

Geçtiğimiz sene ihanet haberleriyle gündemden düşmeyen Hilal Altınbilek’in zorlu bir dönem geçirdiği düşünülüyor. Kubilay Aka’nın Miray Daner’le ayrılmasının ardından Aka ile samimi pozları basına sızdırılan Altınbilek ilişki iddialarını reddetmişti. Ancak fotoğraflardan anlaşılan tam tersiydi. Bu durum Hilal Altınbilek’in hayranları tarafından eleştirilmesine ve yer aldığı dizinin yapımından da özel hayatıyla gündeme gelmemesine dair uyarı almasına neden oldu. Bu olaydan sonra Altınbilek kendini işine verdi ve uzun bir süre kimseyle gündeme gelmedi.

Hilal Altınbilek’in Verdiği Cevap Gurur Aydoğan’ı Şoke Etti…

Birlikte Tatil Yaptılar

Uzun bir aranın ardından ünlü oyuncunun gönlünü Oya Aydağon’ın oğlu Gurur Aydoğan’a kaptırdığı söyleniyor. Bir süredir birlikte olduğu söylenen ikili geçtiğimiz aylarda birlikte tatil bile yaptı. Temmuz ayında Gurur Aydoğan ile Hilal Altınbilek, Çeşme Dalyan The Beach Of Momo’da görüntülenmişti. Gün boyu beraber olan Aydoğan ile Altınbilek, sıcak havaya daha fazla dayanamayarak el ele denize girmişti.

Gurur Aydoğan Hilal Altın Bilek İddialarını Yanıtladı

Geçtiğimiz temmuz ayında aşk yaşadıkları konuşulan, daha sonra ayrıldıkları yönünde haberler çıkan Hilal Altınbilek ile Gurur Aydoğan, geçtiğimiz günlerde de eğlence çıkışı aynı binaya giriş yapmıştı. Levent’te bir binanın önünde duran iki oyuncu, araçlardan indi. Binaya ilk Gurur Aydoğan girerken, patlayan flaşlar karşısında şaşkına dönmüştü. Dün Bebek sahilinde objektiflere yansıdı. Aydoğan, Hilal Altınbilek ile aralarında çıkan aşk dedikodularını yalanladı.

Hilal Altınbilek Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler