Ana SayfaKültür ve SanatFilmlerGupse Özay, "Gişe kaygım var..." dedi!

İlgili Postlar

Gupse Özay, “Gişe kaygım var…” dedi!

Serinin ilk filmi olan Deliha ile gişe rekorlarına imza atan Gupse Özay, Deliha 2 ile beyazperdede yerini aldı. Seyircili özel gösterim için filmin tüm kadrosu ile Ankara’ya gelen başarılı yönetmen ve oyuncu Gupse Özay, samimi röportajı ile MAG Şubat sayısında sevenleri ile buluşuyor. Gupse Özay yeni filmi Deliha 2 hakkında açıklamalarda bulunurken kendiyle ilgilide hiçbir yerde duymadığınız özelliklerinden bahsetti. Hepsine haberimizden ulaşabilirsiniz.

“Deliha unuttuğumuz duyguları bize hatırlatıyor…”

Filmdeki Deliha karakteri için aldığı kilolar ile sıkça gündeme gelen Gupse Özay, Ankara seyircisi ile buluştuğu özel gösterim öncesi şunları söyledi: “Ekip arkadaşlarım Ankara izleyicisinin çok kaliteli ve hassas olduğunu ilettiler. Beğenmelerini umut ediyorum. Tepkiler şu anda çok güzel. Deliha unuttuğumuz duyguları bize hatırlatıyor.”

“Gişe kaygım var “

Eğlenceli ve renkli karakteri ile tanınan oyuncu Gupse Özay, kendisi hakkında merak edilenleri de röportajında anlatıyor. Erkek komedyenlerin her zaman kadın komedyenlere destek olduğunu vurgulayan başarılı oyuncu, yönetmen koltuğuna geçtiği filmi hakkında da gişe kaygısı olduğunu esprili bir dille ifade ettikten sonra“Hala erkekler kadına gülmeye çok alışmadı.” tespitini dile getirdi.

Oyuncu Gupse Özay, Yeni filmi Deliha 2’ye yönelik ise;  “Deliha’da hem hüzün hem de komedi var” diyerek filmin temelinde anlatmak istediğini şu şekilde dile getirdi: “Deliha ile insanlar iyilik yapmanın ne demek olduğunu hatırlayacaklar.”

MAG Şubat ayı

2000 yılı Türkiye ve Dünya Güzeli Yüksel Ak Rimer’in kapak yıldızı olduğu MAG Şubat, Sevgililer Günü özel çekimleri ve röportajları ile bir birinden ünlü isimleri sayfalarına konuk ettiği yeni sayısında olan isimlerden biride filmdeki Deliha karakteri için aldığı kilolar ile sıkça gündeme gelen Gupse Özay oldu. MAG Şubat, Sevgililer Günü özel’e www.magdergi.com.tr ,DijiMecmua, Turkcell Dergilik ve seçkin kitapçılarda sevenleriyle buluşuyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler