Ana SayfaÜnlülerGülşen'in Süper Mini Elbiseli Karantina Pozu, Müjdesinin Önüne Geçti!..

İlgili Postlar

Gülşen’in Süper Mini Elbiseli Karantina Pozu, Müjdesinin Önüne Geçti!..

Korona virüs salgını sebebiyle tüm vaktini ailesiyle evinde geçiren şarkıcı Gülşen, sosyal medya sayfasından mini elbisi ile ev halini yayınladı. Güzel şarkıcı son paylaşımıyla yeni bir şarkı hazırlıklarına başladığının da müjdesini hayranlarına verdi. İşte Detaylar..

Gülşen Yılın Son Konserinde Yırtmaç Şov Yaptı

Gülşen’in Süper Mini Elbiseli Karantina Pozu, Müjdesinin Önüne Geçti!..

Korona virüs salgınınınn  ülkemizde de yayılmasıyla tüm yurtdaki konserleri iptal olan şarkıcı Gülşen, kendisini evinde karantinaya kapattı. Her daim cesur kıyafet tarzıyla isminden söz ettiren güzel şarkıcı, bu defa karantina günlerinde evinde verdiği bir pozuyla gündeme geldi.

Gülşen kimdir?

Gülşen; “Yeni Bir Şarkıya Başlamış Bulunuyorum” 

Eşi müzisyen Ozan Çolakoğlu ve oğlu Azur’la tüm zamanınıi evinde geçiren güzel şarkıcı, mutfağında çeşitli tarifler ile hünerini göstermeye başladı.

Evinde geçirdiği bu süreyi verimli kullanmak isteyen şarkıcı Gülşen, yeni bir esere başladı. Bu müjdeyi takipçilerine Instagram hesabından paylaşan başarılı şarkıcı, süper mini elbisesiyle poz vererek “Yeni bir şarkıya başlamış bulunuyorum” notunu yazdı.Gülşen’in bu pozu yeni şarkı müjdesinin bile önüne geçmiş oldu.

Gülşen Satamadığı Evi Kiraya Çıkardı!

 

İşte Gülşen’in Karantina Pozu;

Gülşen'in Karantina Pozu
Gülşen’in Karantina Pozu

 

 

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler