Ana SayfaDedikoduGülşen'den Selen Görgüzel'e Yorum

İlgili Postlar

Gülşen’den Selen Görgüzel’e Yorum

Önceki gün Kuruçeşme’de sahne alan Selen Görgüzel, iddialı kırmızı elbisesi ile adından söz ettirdi. Gülşen’den Selen Görgüzel’e yorum geldi. İşte Gülşen’in yorumu;

Tam Not Aldı

Habertürk’ten Tolga Aslan’ın haberine göre; Oyuncu ve yönetmen Hamdi Alkan ile geçtiğimiz haftalarda boşanan Selen Görgüzel, kendini işine verdi. Önceki akşam Kuruçeşme’de sahneye çıkan Görgüzel, kendisini dinlemeye gelenlerden tam not aldı.

Ünlü Yönetmen Hamdi Alkan’ dan Boşanan Selen Görgüzel Sessizliğini Bozdu!…

Modacı Rufat İsmail imzalı iddialı bir kıyafet ile sahneye çıkan Selen Görgüzel, kendisine dinlemeye gelen misafirlerinin, “Gülşen’den daha cesursun!” demesi üzerine, “Teşekkür ederim.” demekle yetindi.

“Hiçbir Şey Konuşmama Engel Olamaz”

Öte yandan Hamdi Alkan ile anlaşmalı olarak boşanan Selen Görgüzel, Kuruçeşme’de görüntülenmişti. Boşanma sonrası ilk kez basın mensuplarının sorularını yanıtlayan Görgüzel, ayrılık nedenleriyle ilgili çıkan haberlere de son noktayı koymuştu.

Selen Görgüzel kimdir?

Muhabirlerin, “Boşanma hakkında neler söylemek istersiniz? Hamdi Bey’in size verdiği aracı sattığınız yönünde söylentiler çıktı.” sözlerinin üzerine Selen Görgüzel, “Süreçle ilgili zaten bir konuşma yasağımız var ama Allah’a şükürler olsun hiçbir şey bana engel olmayacak konuşmama. Araba detayları ile ilgili konuşmayacağım, arabayı sattım. Herkesin yolu açık olsun, iyi olacak her şey.” açıklamasını yapmıştı.

“Evliliğimin Bitiş Sebebi Bu Değildi”

Basın mensuplarının, “Boşanma sebebinizin tiyatro oyununda partneriniz ile öpüşmeniz olarak yorumlandı.” ifadelerinin ardından açıklama yapan ünlü isim, “Bakın arkadaşlar; ben bunu sosyal medyamdan da defalarca açıkladım. Kesinlikle bunun benim tiyatro sahnem ile hiçbir alakası yoktur, zaten beyefendi (Hamdi Alkan), beni bu sahnelere ve ezberime bir hoca olarak çalıştırmıştı. Hatta benim rol arkadaşım kendisine, ‘Böyle bir sahneden rahatsız olur musunuz? İstiyorsanız bu sahneyi atabiliriz.’ dedi. O da, ‘Olur mu öyle şey? Sonuçta ben de tiyatrocuyum, bu bir sanat. Böyle bir şeyi sormamış olun.’ dedi. Bu da benim bu konu ile ilgili son açıklamam olsun. Çünkü gerçekten hiçbir alakası yok. Evliliğimin bitiş nedeni ne işim ne de bu sahneydi… Evlilik bu. Başlar, biter… Sağlıklı olalım, gerisi hallolur. Çocuklar da üzüldü ama farkındalar hepsi. Mutluluk için atılmış her şeyi mantıklı karşıladılar.” şeklinde konuşmuştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler