Ana SayfaDedikoduKerem Bursin'in Manajeri Kaza İddialarını Yalanladı

İlgili Postlar

Kerem Bursin’in Manajeri Kaza İddialarını Yalanladı

Geçtiğimiz aylarda Hande Erçel’le yollarını ayıran ünlü oyuncu Kerem Bürsin’in ayrılık sonrası ABD’ye giderken trafik kazası geçirdiği iddia edildi. Konuyla ilgili açıklama ünlü oyuncunun menajerlik şirketinden geldi. Kerem Bursin’in menajeri kaza iddialarını yalanladı. İşte o açıklamalar;

Ayrılık Baskısı

Kerem Bürsin ile Hande Erçel aşkı rol aldıkları ‘Sen Çal Kapımı’ dizinin setinde başlamıştı. İlişkileri Maldivler tatilinde belgelenen çift, dizinin final yapmasından kısa bir süre sonra yollarını ayırdı.

Ayrılık sonrası ilk hamle Hande Erçel’den geldi. Erçel, Bürsin ile yer aldığı bütün fotoğrafları Instagram sayfasından kaldırdı. Çok geçmeden Kerem Bürsin de aynı hamleyi yaptı. Kerem Bürsin ile Hande Erçel’in menajerlerinin, iki oyuncunun kariyerlerini düşünerek, bu ilişkinin bitmesi yönünde baskı yaptıkları öne sürüldü.

Hande Erçel kimdir?

Kerem Bursin’in Menajeri Kaza İddialarını Yalanladı

Ünlü oyuncu Kerem Bürsin, Hande Erçel ile ayrıldıktan sonra soluğu Amerika’da almıştı. Bürsin’in ABD’de kaza yaptığı iddia edildi. Ünlü oyuncunun hayranları, Kerem Bürsin’in sağlık durumunu merak edince menajeri açıklama yaptı.

Kerem Bürsin’ i Dünya Starı Sosyal Medya Hesabından Paylaştı!…

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler