Ana SayfaÜnlülerGülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Büyüledi

İlgili Postlar

Gülşen Sahne Kıyafetiyle Yine Büyüledi

Son dönemlerde ünlü kadın sanatçıların sahnede giydiği kostümler eleştiri konusu haline gelmiş durumda. Daha önce para karşılığı bir kadınla otelde birlikte olmak için bulışup onu darp eden İzzet Yıldızhan gibi isimlerde kadın sanatçıların kıyafetlerine eleştirisini dile getirmişti… Gülşen ise her şeye ve tüm eleştirilere inat kendinden ödün vermeyerek, dik duruşuyla herkesi kendine hayran bırakıyor! Gülşen Sahne kıyafetiyle yine büyüledi.

Gülşen Tepkisini Göstermişti

Daha önce giydiği transparan pantolonla eleştiri yağmuruna tutulan ünlü şarkıcı şu açıklamayı yapmıştı;

Gülşen, “Son konserimde, dilediğimi giyme özgürlüğümü kullanarak seçtiğim kıyafet, bir çok farklı ama en mühimi özgürlük alanına, tercihlere olan saygı sınırlarını aşan türden yorumları duymama sebep oldu. Sizler için çok küçük bir hatırlatma yapmak istiyorum. Ne giydiğime, ne düşündüğüme, nasıl yaşamak ve var olmak istediğime sadece ama sadece kendim karar verebilirim. Tıpkı sizlerin de hayatlarında olduğu ya da olması gerektiği gibi. Bir toplumu oluşturan bütün parçaların, her görüşten, her inançtan olan tüm insanların, birbirlerine zarar vermeden, dilediği şekilde bir arada barış içinde yaşamasıdır bütün hikaye…” diye yazdı.

Gülşen kimdir?

Paylaşımının devamında ise Gülşen, “Bugün toplum olarak geldiğimiz noktada bunu hatırlatmak durumunda kalmış olmak inanılmaz iç acıtıcı. Ama ben bilhassa, bana kalbi ve aklıyla eşlik edenlere, umut diyenlere, nefes kabul edenlere sımsıkı sarılıyorum ve teşekkür ediyorum. Öyle hayat doluyuz ki yok ettiklerini düşündükçe kök salıyoruz” dedi.

Gülşen Dik Duruşuyla Herkesi Kendine Hayran Bırakıyor! Sahne Kıyafetiyle Yine Büyüledi

Son sahnesinde transparan bir elbise tercih eden Gülşen’in tüm eleştirilere rağmen kendinden ödün vermemesi hayranlarının desteğini arttırıyor.

Dün akşam Sarıyer’de konse veren Gülşen şarkı ve dans şovlarıyla büyük beğeni topladı.

Hande Yener’den Gülşen’e Destek

Sahneye New Arrivals imzalı transparan bir elbiseyle çıkan Gülşen, kıyafet konusundaki iddiasını sürdürdü. Gece boyunca hit olmuş şarkılarını seslendiren sanatçı, alkışlar eşliğinde sahneden indi.

Sosyal Medya Yine İkiye Bölündü

Gülşen’in transparan kıyafeti sosyal medyayı yine ikiye böldü. Bazı takipçileri ‘bu kadarı fazla’ derken bazı takipçileri ise ‘tarzını çok beğendim’ şeklinde yorum yaptı.

Gülşen’in kıyafet seçini ‘Sahneye külotla çıkıyorlar’ diyen İzzet Yıldızhan’a da cevap olarak yorumlandı.

Son üç senedir ülkemizdeki sahne performansları dans şovları, ışık oyunları ve kostüm çeşitliliğiyle yurtdışındaki performansları aratmazken kadın şarkıcıların giydiği kıyafetler sık sık eleştiriliyor. Sosyal medyada ise benzer kıyafeti Beyonce gibi isimler giyince hayran olanlar, Gülşen, İrem Derici, Hande Yener, Hadise gibi isimleri adeta topa tutulduğuna dair tartışmalar alevlenmiş durumda. Bir kesim eleştirirken bir kesim de olayın neden hala olayın kıyafet değil şov olduğunun gözden kaçmasına ayrıca kadınların istediğini giymekte özgür olduğuna karşı tepki göstermekteler.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler