Ana SayfaÜnlülerAfra Saraçoğlu: Sahne Başka Bir Şeymiş

İlgili Postlar

Afra Saraçoğlu: Sahne Başka Bir Şeymiş

Annesi’nin Özcan Deniz’e mesaj atmasıyla keşfedilen Afra Saraçoğlu ekranların ardından “Timsah Ateşi” oyunu ile tiyatro sahnesine adım atmıştı. Dün Nişantaşı sokaklarında görüntülenen Afra Saraçoğlu sahne başka bir şeymiş açıklamasını yaptı. İşte Afra Saraçoğlu’nun o açıklamaları;

Oyunun Promiyerine Ünlüler Akın Etti

Yapımcılığını Çolpan İlhan & Sadri Alışık Tiyatrosu ve Piu Entertainment’ın üstlendiği, Meghan Tyler tarafından kaleme alınan ve yönetmenliğini Mehmet Ergen’in üstlendiği “Timsah Ateşi”, Zorlu PSM’de prömiyer yaptı. Funda Eryiğit, Hazar Ergüçlü, Kubilay Tunçer ve Okan Demirok’un başrollerini paylaştığı oyunun prömiyerine ünlü isimler katıldı.

Organizasyona, SAKM Genel Sanat Yönetmeni Kerem Alışık, Yıldız Kültür, Serpil Temur, Hatice Aslan, Devrim Nas, Teoman, Özlem Öçalmaz, Hande Doğandemir, Cansel Elçin, Kevork Türker, Afra Saraçoğlu, Mert Yazıcıoğlu, Kubilay Aka, Onur Ünlü, Hazal Kaya, Ali Atay, Serkan Keskin, Selin Şekerci, Fatih Artman, Berkun Oya, Yağız Can Konyalı, Selen Domaç katılmıştı. Oyun ilk göstermiyle tüm dikkatleri üzerine toplamıştı.

Yeni Projeleri Değerlendiriyor

Oyuncu Afra Saraçoğlu, geçtiğimiz gün Nişantaşı sokaklarında görüntülendi. Bir mekanda menajeriyle buluştuğunu söyleyen Saraçoğlu, “Yeni projeleri değerlendiriyoruz ama bugünkü görüşmemiz iş için değildi, kahve içtik.” dedi.

Afra Saraçoğlu’na Sosyal Medyadan Övgü Dolu Mesajlar Yağdı!

Ünlü Oyuncu Heyecanını Paylaştı

Rol aldığı ‘Timsah Ateşi’ tiyatro oyunundan bahseden Saraçoğlu, “Tiyatro oyunumuz güzel gidiyor. 20’sinde turnemiz var. Antalya’ya gidiyoruz. Tiyatro sahnesinde olmaktan keyif alıyorum.” ifadelerini kullandı.

Afra Saraçoğlu: Sahne Başka Bir Şeymiş

24 yaşındaki oyuncu, muhabirlerin “Sizin için tiyatro mu yoksa televizyon mu daha değerli?” şeklindeki sorusuna “İkisi de gerçekten çok farklı şeyler. İkisinin de güzel yönleri var ama sahnede olmak çok başka bir şeymiş. Bunu deneyimlemek benim için büyük bir gurur oldu.” yanıtını verdi.

Afra Saraçoğlu Kimdir?

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler