Ana SayfaDedikoduGülşen Mahkemenin Yolunu Tuttu

İlgili Postlar

Gülşen Mahkemenin Yolunu Tuttu

Gülşen mahkemenin yolunu tuttu. Gülşen, ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı televizyon programında kendisini hedef göstererek hakaret ettikleri ve ısrarlı şekilde psikolojik baskı uyguladıkları iddiasıyla sunucular Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto hakkında 1 ay konuşmama kararı aldırdı. İşte detaylar;

Lolipop Şarkısına Sert Eleştiri

İddiaya göre ‘Söylemezsem Olmaz’ adlı programın sunucuları Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto, şarkıcı Gülşen’i, ‘Lolipop’ adlı şarkısı için verdiği pozlar nedeniyle eleştirdi.

Tedbir Kararı İstendi

Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun kişisel hırs ve husumetle haber verme sınırını aşarak kendisine hakarette bulunduğunu iddia eden Gülşen, İstanbul Aile Mahkemesi’ne başvurarak korunma talebinde bulundu. Dilekçede, “Davalılar, ülkenin halihazırda hiçbir problemi yokmuş gibi gerçek dışı beyan ve iddialarla, haksız ve hukuka aykırı bir şekilde Gülşen’i gündemin birinci sırasına çıkarmaya çalışmaktadır. Davalılar, programın reytingini arttırmak uğruna gerçeğe aykırı bir şekilde Gülşen’in toplum önündeki itibarını sarsmaya ve kişilik haklarına saldırıda bulunmaktadır. Gülşen’i hedef göstererek alenen hakaretlerde bulunan ve psikolojik şiddet uygulayan davalıların bu eylemine son vermesi için mahkemenizden tedbir kararı verilmesini istiyoruz” denildi.

Seren Serengil Ve Arto’ dan Gülşen’ e Ağza Alınmayacak Sözler!…

Gülşen Mahkemenin Yolunu Tuttu

Talebi değerlendiren İstanbul Aile Mahkemesi, Gülşen’i haklı buldu. Mahkeme, davalılar Seren Serengil, Bircan Bali ve Arto’nun 1 ay süreyle Gülşen’e yönelik şiddet tehdidi, hakaret, aşağılama ve küçük düşürmeyi içeren söz ve davranışlarda bulunmamasına ve iletişim araçlarıyla rahatsız etmemesine hükmetti. Mahkeme, davalıların tedbir kararına aykırı davranması halinde 3 günden 10 güne kadar ‘zorlama hapsi’ uygulanacağını da kararında açıkladı.

Ozan Çolakoğlu kimdir

Gülşen kimdir?

Demet Akalın’dan Gülşen’e Gönderme

Dünyaca ünlü markaların mağazalarını turlayan ve yeni sezon ürünleri inceleyen Demet Akalın, vale noktasında aracını beklediği sırada görüntülendi.

Pınar Deniz ve Demet Akalın’dan Şaşırtan Diyalog

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler