Ana SayfaDedikoduGülşen Lolipoplu Şarkı Kapağıyla Gündem Oldu

İlgili Postlar

Gülşen Lolipoplu Şarkı Kapağıyla Gündem Oldu

Son dönemde sahnede tercih ettiği kostümlerle konuşulan ve dün bir seyircisinin kucağına oturarak gündem olan Gülşen’in yeni şarkısının kapak fotoğrafı sosyal medyada paylaşıldı. Gülşen lolipoplu şarkı kapağıyla gündem oldu.

Gülşen ‘in Kocasıyla Skandal Kucak Dansı!…

Her sahnesinde en çok konuşulmayı seçen güzel şarkıcı Gülşen, bu defa sahne kıyafeti yerine kucak dansıyla olay oldu. Başarılı şarkıcı, şarkısını söylediği sırada Aranjör eşi Ozan Çolakoğlu’ nun kucağına oturuverdi. Gülşen ‘in Kocasıyla Skandal Kucak Dansı Viral Oldu…

Son dönemlerde Sahne kostümleriyle desteklerin dışında tepki oklarına da hedef olan ve magazin gündeminden eksik olmayan şarkıcı Gülşen, yine çok tartışılacak bir  harekete mührünü bastı. Güzel şarkıcı, şarkısını söylerken kocası Ozan Çolakoğlu’ nın birden kucağını oturdu. İşte tam da o anları cep telefonuyla çekenler sosyal medyada paylaşırken görüntüler viral oldu.

Ünlü müzisyen Ozan Çolakoğlu ile olan mesut yuvasıyla isminden söz ettiren 45 yaşındaki şarkıcı Gülşen, son konserinde de üzerindeki kıyafetiyle ilgili yine seksi bir tercih gerçekleştirdi…

Gülşen’e Beklenmedik Sürpriz

Bergen Şarkısıyla İzleyicisine Sürpriz Yaptı!… 

Ünlü şarkıcı Gülşen konserinde onu izlemeye gelen hayranlarına birde sürpriz yaparak kocası tarafından katledilen şarkıcı Bergen ’in ‘Sen Affetsen Ben Affetmem’ adlı şarkısını söyleyerek yine muhteşem bir sahneye imza attı.

Gülşen kimdir?

Ozan Çolakoğlu kimdir

Gülşen Lolipoplu Şarkı Kapağıyla Gündem Oldu

Ünlü şarkıcının cuma günü yayınlayacağı ‘Lolipop’ şarkısının kapak fotoğrafı sosyal medyada yer aldı. 45 yaşındaki şarkıcının kapakta lolilop yaladığı görüntü eleştiri yağmuruna tutuldu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler