Ana SayfaDedikoduGülşen'e Beklenmedik Sürpriz

İlgili Postlar

Gülşen’e Beklenmedik Sürpriz

Son dönemlerin en çok konuşulan isimlerinden biri olan Gülşen magazin muhabirlerinin radarına girdi. Ünlü şarkıcı dün estetik kliniğinden çıkarken yakalandı. Muhabirlerden Gülşen’e beklenmedik sürpriz geldi. İşte detaylar;

“Namuslu Görünmek Kimlere Kalmış”

Dekoltesi bulunan sahne kostümleriyle oldukça sık eleştiri alan seksi popçu,  son sahnesini aldığı bir mekanda, bu eleştirileri bomba bir parça ile karşıladı…

İstanbul’ da gözde bir yerde sahne alan popçu Gülşen, Minik serçe‘ nin ‘Namus’ adlı eserini söyledi. Hedef Eleştirilere bu parça ile yanıt veren güzel popçu, “Arkadaşlar, ülkemizin şarkısı olabilir bu şarkı. Gerçekten bu şarkıyı ülkemizin şarkısı ilan ediyorum. Namuslu görünmek kimlere kalmış diyerek buraya nokta koymak istiyorum” dedi.

Gülşah Saraçoğlu’ndan Gülşen İtirafı

Gülşen’in Bergen Sürprizi Şaşırttı

Şarkılarıyla bir döneme damgasını vuran ve trajik yaşam öyküsü nedeniyle “Acıların kadını” lakabıyla anılan arabesk şarkıcısı Bergen, 1989 yılında eski eşi Halis Serbest tarafından öldürüldü. Henüz 30 yaşındayken hayattan koparılan ünlü sanatçı, ölümünden yıllar sonra hem hayatını konu alan sinema filmi hem de kendisi için hazırlanan albüm projesiyle gündemde. Farah Zeynep Abdullah’ın başrol oynadığı “Bergen” filmi yakında vizyona girecek. Saygı albümünde ise son aşamaya gelindi.

Gülşen kimdir?

Gülşen’e Beklenmedik Sürpriz

Gülşen, önceki gün Levent’teki bir estetik kliniğinden 2 saate kadar kaldı. Çıkışta görüntülenen sanatçı, maske, gözlük ve şapkasıyla kendisini gizledi. Gülşen, karşısında gazetecileri görünce “Siz nereden çıktınız? Vallahi artık bu arabayla bir yere gitmeyeceğim” dedi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler