Ana SayfaDedikoduDerya Uluğ: Yaş Almak Keyifli

İlgili Postlar

Derya Uluğ: Yaş Almak Keyifli

Derya Uluğ önceki akşam sevgilisi Asil Gök ve arkadaşlarıyla Cecconis Istanbul’da yemeği yedi. Çıkışta muhabirlerle kısa bir sohbet eden Derya Uluğ “Yaş almak keyifli” açıklamasını yaptı. İşte detaylar;

Ebru Gündeş ile İlk Deneyimimi Yaşadım

Şarkıcı, Ebru Gündeş ile tanışma hikayesini ve Gündeş’in vokalistliğine giden yolculuğu şu sözlerle anlattı;

“İstanbul’a gelip yüksek lisans eğitimine başladım. O süreçte benim bir arkadaşım Ebru Gündeş’e klavye çalıyordu. Arkadaşım Ebru Gündeş’in vokalist aradığını bana söyledi. Ben 15 yaşından itibaren solist olarak sahnelerde şarkı söylüyordum ve daha önce kimseye vokal yapmamıştım. Ebru Gündeş’le ilk deneyimimi yaşadım ve yaklaşık 4 yıl birlikte çalıştık. Aramızda karşılıklı bir sevgi ve bağ oldu. Kendi yoluma devam etmek istediğimdeyse ekipten ayrıldım. Ama Ebru Gündeş ayrıldıktan sonra da bana akıl vermeye devam etti.”

Uluğ, Gündeş’in kendisine “Sessiz kalmak zordur bazı zamanlarda… O dönemler sessiz kalmanın bana ne kadar önemli olduğunu ve bunu başarabilenin her zaman kazandığını söyledi.” dedi.

Megastar Tarkan ile beraber çekilen fotoğrafının hikayesini de şu sözlerle anlattı; “Tarkan’ın son albümünde Asil (erkek arkadaşı) back vokal yapıyordu, o sırada Tarkan birden stüdyoya girdi. Daha önce hiç tanışmamıştık, şaşırdık. Müthiş bir ışığı var. Bu fotoğraf da bize stüdyo hatırası olarak kaldı” dedi.

Derya Uluğ: Gözyaşlarım Bana Başarı Olarak Geri Döndü

Derya Uluğ: Yaş Almak Keyifli

Derya Uluğ önceki akşam sevgilisi Asil Gök ve arkadaşlarıyla Cecconis Istanbul’da yemeği yedi. 36 yaşına basan Uluğ restoran çıkışı, “Bu sene çok büyük organizasyon yapmadık. Yorulduk, sakin bir doğum günü yemeği yedik. Yaş almak keyifli bir şey” dedi. Şarkıcı, “Bergen albümünde mi yer alıyorsunuz?” sorusuna şu yanıtı verdi: “Evet, koyu arabesk ‘Canım Dediklerim’i seslendirdim. Stüdyoda uzun zaman geçirdik çünkü çok zor bir şarkı. Hakkını vermeye çalıştım. Benden hiç duyulmayan tarz.”

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler