Ana SayfaÜnlülerGülşen, 'Çorabını çek' diyen sunucuya fena patladı: Saçma sapan sunucu!

İlgili Postlar

Gülşen, ‘Çorabını çek’ diyen sunucuya fena patladı: Saçma sapan sunucu!

Şarkıcı Gülşen, ‘Çorabını çek’ diyen sunucuya fena patladı: Saçma sapan sunucu! Ünlü şarkıcı Gülşen, sahnede gergin anlar yaşadı. Kendisini “Çorabını çek” diyerek uyaran sunucuya sinirlenen Gülşen, “Saçma sapan bir sunucu buna karar veremez!” diyerek tepki gösterdi. Detaylar haberimizde…

Gülşen Bodrum Konseri İle Coşturdu!

Gülşen, konseriyle Ordu’yu salladı

Ünlü şarkıcı Gülşen, dün akşam kendi memleketi Ordu’da konser verdi. Hemşehrileri ile bir araya gelen Gülşen, kendisini dinlemeye gelen konukları için en sevilen şarkılarını seslendirdi. Ordu Büyükşehir Belediyesi’nin Süleyman Felek Caddesi’ni yayalaştırma projesi kutlama etkinlikleri kapsamında konser veren Gülşen, Ordu’da unutulmaz bir geceye imza attı.

Gülşen kimdir?

Gülşen’e ‘Çorabını yukarı çek’ uyarısı gerginlik yarattı

Gülşen, sahne kostümü ile de göz doldururken, çorap çizmesi aşağıya doğru kaydı. Gecenin sunucusu sahnede konuşma yaptığı sırada Gülşen’e “Çorabını yukarı çek” şeklinde bir uyarıda bulundu. Sunucunun bu sözleri karşısında neye uğradığını şaşıran Gülşen, “Pardon siz ne dediniz bir daha sesli bir şekilde tekrarlar mısınız, şaka yaptıysanız şaka kaldıracak kadar samimiyetimiz yok.” diye bir uyarıda bulundu.

Bir sanatçının ne yapacağına saçma sapan bir sunucu karar veremez

Ünlü şarkıcı Gülşen ve gecenin sunucusu arasında yaşanan gergin olayın ardından Ordu Büyükşehir Belediye Başkanı, Gülşen’e çiçek vermek için sahneye çıktı. Gülşen, sunucunun sözlerinden dolayı öfkesini bir türlü atamadı ve sahneye çıkan başkana “Sizin altınızda hizmet veren bir kişi, kimseye yakışmayan sözlerle ‘Çorabını çeker misin’ diyemez bana. Bir sanatçının ne yapacağına saçma sapan bir sunucu karar veremez.” diye sitem etti. Gülşen’in gergin tavırları, izleyicilerden tepki aldı.

Ünlü şarkıcı Gülşen, eşsiz sesi, güçlü yorumu ve muhteşem sahne performansı ile Ordulu sevenlerinden tam not aldı. Gülşen, sahnede fırtınalar estirdi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler