Ana SayfaÜnlülerBurak Sağyaşar ve Hatice Şendil çifti çok mutlu

İlgili Postlar

Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil çifti çok mutlu

Geçtiğimiz günlerde magazin objektiflerine yakalanan Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil mutluluk pozları verdi. İşte çiftin yaptığı açıklamalar.

Alışveriş turuna çıkan ve yemek molasında objektiflere yakalanan Burak Sağyaşar ve Hatice Şendil çifti, magazin muhabirlerini kırmayarak sorulara yanıt verdi. Çiftin mutlu görüntüsü dikkatlerden kaçmazken iki ismin de ilişkide oldukça mutlu olduğu görüldü.

Burak Sağyaşar kimdir?

Sektördeki değişiklikleri nasıl yorumluyorlar?

Dizi sektöründe başlayan fiyatların yarı yarıya indirilmesi ile ilgili sorular yöneltilen çift, bu konuda oldukça temkinli. Açıklama yapan Burak Sağyaşar, “Sektörde böyle bir değişiklik için, herkesin bir süre elini taşın altına koyması gerekiyor. İyi oyuncular senaryonun ve yapımın kalitesine baktığı için pek de bir sorun yaşanacağını sanmıyorum. Tabi ki bizde İnternet dizisi yapmayı çok istiyoruz.” dedi.

Bu soruya Hatice Şendil ise “Şuan dizi ve film projelerini okumaya devam ediyorum. İyi bir işle ekranlara dönmek ve seyirciyi memnun etmek önceliğim. Sokakta, markette, insanlarla karşılaştığım her yerde ekranlara ne zaman geri döneceğim soruluyordu. Can’ın biraz daha büyümesini beklemek istiyordum ancak, sokağın sesini ve onların istediklerini yapmak istiyorum. Onların sağduyularını önemsiyorum.” diyerek yanıt verdi.

Hatice Şendil kimdir?

İnternet projesi istiyorlar

İkilinin açıklamalarında en çok dikkat çeken detaylardan bir tanesi internet projelerinde yer almak istemeleri oldu. Öyle ki diziler için son dönemlerde internet üzerinden yayınlananlarda engellerin daha az olması farklı projelerin de gelişmesini sağlıyor.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler