Ana SayfaÜnlülerGülşen Bodrum Konseri İle Coşturdu!

İlgili Postlar

Gülşen Bodrum Konseri İle Coşturdu!

Yaz aylarının gelmesi ile ünlüler konser maratonuna hızla devam ediyor. Şarkıcı Gülşen de konser maratonu devam etmekte. Son olarak sevilen şarkıcı Gülşen Bodrum’da sahne aldı. İşte Gülşen’in Bodrum konserinden sıcak anlar…

Gülşen’in Yeni İmajını Aleyna Tilki’ye benzettiler

Şarkıcı Gülşen Bodrum’u salladı…

İlerleyen yaşına rağmen güzel fiziği ile dikkat çeken şarkıcı Gülşen, yaz ayları ile birlikte konserlerine devam ediyor. Şarkıcı Gülşen son konseri ile Bodrum’u salladı. Bodrum’da sahne alan pop müziğinin ünlü isimlerinden Gülşen, hayranlarını coşturdu.  Bodrum’daki Antik Tiyatro’da bir organizasyon firması tarafından düzenlenen konserde sahne alan Gülşen’i, yaklaşık 2 bin kişi izledi. Hayranları tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Geceye izleyiciler arasında kıvrak danslarıyla tanınan ünlü şarkıcı Fatih Ürek de katıldı.

Gülşen Kimdir?

Gülşen, beyaz kostümü ve sarı saçlı, yeni imajı ile sahneye çıktı…

Güzel sesi ve sahne performansı ile beğenilen ünlü şarkıcılar arasında yer alan Gülşen, konser maratonu ile gündemde yerini aldı. Gülşen son olarak Bodrum konserinde hayranları ile bir araya geldi. Beyaz kostümü ve sarı saçlı, yeni imajı ile sahneye çıkan Gülşen, izleyenlerden sahne performansı ile tam not aldı. Gülşen, konserine ‘Dan Dan’ isimli şarkısı ile başladı. ‘Yatcaz Kalkcaz Ordayım’ şarkısı ile konserine devam eden Gülşen’e sahnede 4 dansçı ile birlikte sahne aldı. Dansları ile dikkat çeken Gülşen’e bazı şarkılarda, hayranları bulunduğu yerden eşlik etti. İki saat süren konserde Gülşen, şarkıları ile büyüledi.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler