Ana SayfaÜnlülerGülse Birsel'den Jet Sosyete eleştirisine isyan

İlgili Postlar

Gülse Birsel’den Jet Sosyete eleştirisine isyan

Son günlerde yakında yayınlanacak yeni dizisi Jet Sosyete dizisi senaristi ve oyuncusu Gülse Birsel yeni dizisi ‘Jet Sosyete’ hakkında Twitter’dan yapılan bir paylaşıma tepki gösterdi.

Jet Sosyete Oyuncuları kimler?

Son dönemde Gülse Birsel’in yeni dizisi oyuncu kadrosu ile birlikte büyük beklenti oluşturdu. Star Tv ekranlarında yakında yayınlanmaya başlayacak olan Jet Sosyete dizisini izleyiciler şimdiden merakla bekliyorlar.

Jet Sosyete Tanıtım Videosu

Gülse Birsel Kimdir?

Ünlü senarist ve oyuncu Gülse Birsel 3 yıl aradan sonra Jet Sosyete ile ekranlara geri dönüyor. Beklentinin yüksel olduğu dizinin fragmanı yayınlandıktan sonra sosyal medya üzerinden yoğun şekilde düşünceler paylaşılmaya başladı. Yeni projesi Jet Sosyete hakkında sosyal medyadan yapılan yorumları çok yakından takip eden Gülse Birsel, bir takipçisinin yaptığı olumsuz eleştiriye yanıt verdi. Sosyal mecralarda yapılan yorumları çok yakında takip eden Gülse Birsel dizinin sadece tanıtımını izleyerek eleştirel yorum yapan takipçisine tepki gösteren Birsel, “Dizi daha başlamadan seyretmiş olmanız müthiş! Ben bile daha seyretmedim. Hatta çekimler bile bitmedi” sözleriyle cevap verdi.

Gülse Birsel'den Jet Sosyete eleştirisine isyan

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler