Ana SayfaDizilerGülse Birsel Duyurdu Yeni Sitcom Geliyor

İlgili Postlar

Gülse Birsel Duyurdu Yeni Sitcom Geliyor

Avrupa Yakası gibi çok önemli bir dizi ile tüm Türkiye’de en çok izlenen ve sevilen bir diziyi yaratmayı başaran Gülse Birsel, geçtiğimiz gün yaptığı açıklama ile birlikte yeni bir dizi daha yapacağını net bir şekilde duyurdu. Konu ile ilgili sosyal medya hesabı üzerinden paylaşımlarda bulunan Gülse Birsel, özellikle Avrupa Yakası hayranlarında büyük bir heyecan uyandırırken yeni çekilecek dizi ile ilgili herhangi bir detaya henüz ulaşılmadı. Buna karşın önümüzdeki günlerde yeni dizi ile ilgili detayların ortaya çıkması bekleniyor.

Avrupa Yakası Beklentileri Arttırıyor

Avrupa Yakası gibi bir dizinin ardından Yalan Dünya ile yine başarısını sürdürmeyi başaran Gülse Birsel’in yapacağı yeni dizi projesinde de benzer bir çizgiyi sürdürmesi bekleniyor. Geçtiğimiz günlerde Posta gazetesi köşe yazarı olan Mesut Yar tarafından konu ile ilgili detaylar gündeme getirilirken, özellikle Gülse Birsel’in sitcom yapma noktasında büyük bir beklenti oluşturduğu ve bu konuda kraliçenin kısa süre içerisinde yeniden ekranlara geleceği duyurulmuştu.

Gündeme gelen bu iddialar sonrasında gözler Gürse Birsel’e çevrilirken ünlü yazar tarafından yapılan açıklamalar ile birlikte bu konuda durum onaylandı. Konu ile ilgili yaptığı açıklamasında detaylı bir şekilde bilgi vermekten kaçınmayan Gürse Birsel “Doğrudur. Ama öyle hemen Eylül ayında yayın değil. Önce sinema filmimizi çekelim. Sonra havalar soğusun, çaylar demlensin, sitcom gelsin…” dedi. Bu açıklamalar ile birlikte kış dönemine dair büyük bir beklenti oluştu.

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler