Ana SayfaDizilerVatanım Sensin Sezon Finali Nefes Kesti! Cevdet Öldü Mü?

İlgili Postlar

Vatanım Sensin Sezon Finali Nefes Kesti! Cevdet Öldü Mü?

Vatanım Sensin özellikle bu yıl ekranlara gelmeye başladıktan sonra kısa süre içerisinde geniş bir izleyici kitlesine ulaşmayı başardı. Tarihi bir dizi olması ve dizi içerisinde Türkiye’deki vatandaşların önemli değerlerine vurgu yapılarak övgüler getirilmesi, dizinin daha fazla kişi tarafından izlenmesini sağlıyor.

Geçtiğimiz akşam yayınlanan 31. bölümü ile birlikte sezon finalini yapan dizi, finali ile oldukça dikkat çekti. Dizinin nasıl biteceği, dizide yaşanan diğer olaylar ile ilgili detaylar final bölümü ile birlikte netleşirken özellikle final bölümünde Cevdet karakterinin ölüp ölmediği en çok merak edilen sorulardan bir tanesi oldu.

Vatanım Sensin Sezon Finalinde Neler Yaşandı? Cevdet Ölüyor Mu?

Vatanım Sensin için yayınlanan sezon finalinde, olaylar ilginç bir düğüm noktasında bitirildi. Özellikle gelecek sezona kadar ekranlarda olmayacak olan Vatanım Sensin, kaldığı nokta itibari ile izleyenlerde büyük bir merak uyandırdı.

Yayınlanan son bölümde, Yunan Ordusu kumandanı Vasili tutuklandı. Vasili’nin tutuklanmasındaki en önemli etken ise Cevdet oldu. Vasili’ye karşı özel bir plan kuran Cevdet, onun tutuklanmasını sağladı. Vasili’nin ele geçirilmesinin ardından ise özellikle Yunan Ordusu’na ihanet ettiği gerekçesi ile infazına karar verilmesi büyük bir şık yarattı. Bu durum Cevdet’in büyük bir başarı elde etmesini sağlarken, bu kararın öğrenilmesi özellikle Veronika ve Leon’u oldukça şaşırttı. Vasili’nin neden Yunan Ordusu’na ihanet ettiği, kimsenin akıl erdiremediği bir soru işareti oldu.

Cevdet’e Paşa’dan Haber Geldi!

Yunan ordusu içerisinde özel bir vazifede olan Cevdet’e büyük bir haber Paşa’dan geldi. Mustafa Kemal Paşa’dan aldığı bir emir ile birlikte Yunan Ordusu’ndaki görevinin sona ereceğini öğrenen Cevdet, büyük bir sevinç ile bu durumu Azize ile paylaşır. Azize ve ailesi bu duruma çok sevinirken, bu sevinç çok uzun sürmez. Eve gelen yeni bir mektup ile birlikte Cevdet’in yine zorlu görevlere devam edeceği öğrenilir.

Gelen mektup İngiliz Charles Hamilton’dan gelir ve Cevdet’e yeni bir görevin verildiği mektupta belirtilir. Bu vazife ise Mustafa Kemal Paşa’ya bir suikast kurmaktır. Cevdet bu durum üzerine harekete geçerek tüm yunan komutanları toplar. Onları bir araya getirerek öldürmeyi düşünen Cevdet’in bu planı, onu oldukça zorlar. Fakat vatanı için bu riski göze alan Cevdet çok zorlu bir göreve çıkar. Yunan karargahının çevresine bombalar döşeyen Cevdet, son sahnelerde yaralanır. Yaralandıktan sonra ise ölüp ölmediği noktasında kafalarda soru işareti oluşturan bu gelişme ancak bir sonraki sezon yanıt bulacak.

Duygu dolu anlar yaşatan o sahneler şöyle;

https://www.youtube.com/watch?v=O3N0KcZUJtQ

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz

Son Haberler